Menu

Sony uvádza cenovo dostupný Blu-ray prehrávač

  • Napísal(a) 
  • Čítať 2295 krát
  • Tlač
  • E-mail

Klesajúce ceny televízorov s Full HD rozlíšením so sebou prinášajú aj tlak na ceny doplnkových zariadení, ako napríklad Blu-ray prehrávačov. Sony reaguje uvedením prehrávača S185, cenovo dostupného pre každého.

Už dávno nemusíte za Blu-ray prehrávač vyťahovať z peňaženky stovky eur, postačí vám jediná zelená bankovka. So Sony S185 si môže vychutnať obraz v plnom rozlíšení takmer ktokoľvek, a to aj keď nemá na Blu-ray disky. S185 vďaka upscalingu dokáže priniesť lepší zážitok aj pri prehrávaní DVD, kde oproti bežným DVD prehrávačom ponúka vyššiu obrazovú a zvukovú kvalitu. Podporované sú zvukové formáty Dolby True HD a dts-HD Master Audio.

Pre Sony S185 je charakteristický jednoduchý dizajn a kompaktné rozmery, pričom jeho šírka je len 290 mm. Navyše, z funkčného hľadiska tu nájdete aj niekoľko prvkov, ktoré boli typické skôr pre vyšší cenový segment Blu-ray prehrávačov. Spomeňme napríklad možnosť pripojenia na internet a sledovanie filmov a hudby na požiadanie prostredníctvom služby Sony Entertainment Network. Pripojenie do siete umožňuje aj priame streamovanie multimediálneho obsahu cez Sony Entertainment Network. Cez vstavaný webový prehliadač môžete pristupovať aj ku klasickým internetovým stránkam. K dispozícii je i predný USB vstup, na ktorý je možné pripojiť nielen klávesnicu pre pohodlnejšiu navigáciu na internete, ale predovšetkým hudbu, fotografie a video z externého USB disku.

BDP-S185_front_small

Veľmi príjemná bude i spotreba, výrobca udáva príkon len 10 W, čo je o takmer polovicu menej ako u jeho predchodcu. Sony BDP-S185 bude dostupný za cenu 99 € a to od októbra a v dvoch farebných vyhotoveniach.

Plnú špecifikáciu a podporované formáty nájdete na produktovej stránke Sony BDP-S185

Zdroj: TS Sony

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013