Menu

Vynovené disky od WD vo farebnom dizajne

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Čítať 2212 krát
  • Tlač
  • E-mail

Nové externé disky rady My Passport ponúkajú kapacitu až 3 TB a ľahké zálohovanie. Dostupné sú v nových, netradičných farbách a s doplnkovým gumeným rámikom. 

Spoločnosť WD uviedla redizajnovanú radu externých diskov My Passport Ultra a My Passport for Mac. Ide už o siedmu generáciu týchto externých diskov, ktoré sú teraz dostupné aj v maximálnej kapacite 3 TB a v štyroch farebných prevedeniach. Zakúpiť si ich môžete v klasickej čiernej, trblietavo bielej, v červenej farbe a v modrej. K diskom sa dodáva ako voliteľná súčasť doplnok WD Grip Pack  –  sada gumových rámikov vo viacerých farebných verziách.

Nová generácia externých diskov My Passport Ultra bude dostupná v kapacitách 3 TB, 2 TB, 1 TB a 500 GB a je vybavená 256bitovým AES hardwérovým šifrovaním, ktoré umožňuje vyššiu úroveň zabezpečenia, bez toho aby to ovplyvnilo výkon a rýchlosť zápisu dát, alebo výkon procesoru CPU.

Pokiaľ by sa externý disk My Passport Ultra dostal do neoprávnených rúk, hardvérové šifrovanie a zvolené heslo spoľahlivo ochráni uložené dáta, dokumenty, zložky, fotografie, video či hudobné súbory. Kompatibilita pripojenia USB 3.0 zabezpečuje rýchly prenos dát až 5 gigabitov za sekundu. Disk je spätne kompatibilný i s rozhraním USB 2.0 

Doplnkové rámiky WD Grip  Pack  sú predávané samostatne a sú dostupné v piatich farbách (dymovo šedá, blankytne modrá, granitová, fialová, ružová). Doplnok WD Grip Pack obsahuje taktiež káble USB 3.0 v odpovedajúcich farbách. Externé disky My Passport Ultra majú predinštalovaný zálohovací softwér WD Backup, ktorý umožňuje ľahké zálohovanie dát podľa daného plánu a obmedzuje na minimum nepríjemnú prácu s manuálnym zálohovaním.

Doporučená koncová cena je v prípade My Passport Ultra a My Passport for Mac od 74,90 € do 269,90 € v závislosti na kapacite. (Kapacita 3 TB bude na trhu budúci mesiac). Na oba typy diskov je poskytovaná trojročná obmedzená záruka.

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013