Menu

WD uvádza nový bezdrôtový mediaplayer

  • Napísal(a) 
  • Čítať 2364 krát
  • Tlač
  • E-mail

WD ako jeden z hlavných výrobcov pevných diskov a riešení pre ukladanie dát sa už pred časom pustil aj do produkcie multimediálnych prehrávačov. Svoju ponuku v týchto dňoch obohacuje o novú generáciu WD TV Live.

Spoločnosť Western Digital uvádza novú generáciu WD TV Live prehrávača, s podporou bezdrôtového pripojenia k sieti pomocou 802.11n štandardu, ktorý ponúka dostatočnú priepustnosť aj pre streamovanie videa vo vysokom rozlíšení. Prítomný je aj bežný ethernetový port pre káblové pripojenie.

WD TV Live s novým intuitívnym UI by malo podľa výrobcu sprostredkovať sieťové služby jednoduchšie a zrozumiteľnejšie aj pre menej skúsených používateľov. Chýbať by nemala nielen podpora sieťových služieb a sociálnych sietí, ale ani doplnky v podobe hier, alebo videa na požiadanie. A to aj v HD kvalite. Potešia aj také doplnky ako podpora HID zariadení (pri zadávaní textu môžete využiť napríklad bežnú USB klávesnicu), programovateľné diaľkové ovládanie aleno RSS čítačka.

LR_WD_TV_Live_back_ports

Ani nový WD TV Live neposkytuje možnosť inštalácie pevného disku, spoľahnúť sa tak budete musieť na obsah zdieľaný na sieti, osobný cloud, NAS, alebo externé USB disky. Tie možno pripojiť do dvoch USB portov, z ktorých jeden sa nachádza na prednom paneli. Obrazový výstup je riešený HDMI konektorom, nechýba ani zvukový optický výstup a možnosť analógového pripojenia združeným AV konektorom.

WD TV Live je už dostupný a to za koncovú cenu 99,99 USD.

Zdroj: TS Western Digital

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013