Výstrahy
  • JUser: :_load: Nemôžem načítať používateľa s ID: 98
Menu

Nové IP audio produkty Axisu

  • Napísal(a) 
  • Čítať 2027 krát
  • Tlač
  • E-mail

Spoločnosť Axis rozširuje svoje rastúce portfólio o inteligentné sieťové audio riešenia, ktoré nájdu využitie aj mimo oblasti tradičného zabezpečenia. Nový sieťový prvok, ktorý prepája audio (tzv. "audio bridge"), umožňuje integráciu analógových aj sieťových audio systémov. Zákazníci tak môžu ťažiť z predností sieťových systémov a využiť pritom aj ich existujúci analógový hardvér. Axis taktiež predstavuje novú sieťovú konzolu s mikrofónom, ktorá v kombinácii si sieťovými reproduktormi vytvorí úplný systém verejného rozhlasu.

100417 0656 Axisroziruj1Najnovšie prírastky predstavené spoločnosťou Axis Communications, ktorá je svetovým lídrom v oblasti IP kamier, rozširujú možnosti využitia zvuku na zlepšenie chodu firiem, ich bezpečnosť a zabezpečenie. Sieťový prvok na prepojenie audia a sieťová konzola s mikrofónom sú malé, ľahko použiteľné a prinášajú pridanú hodnotu v celej škále rôznych použití, ako je hudba na pozadí a hlásenia v maloobchodných reťazcoch alebo oznámenia v systéme verejného rozhlasu, či vo vzdelávacom sektore. Možno ich kombinovať so sieťovými reproduktormi Axis v jednom systéme bez nutnosti centrálneho elektronického vybavenia. Sieťové audio systémy spoločnosti Axis sú založené na otvorených štandardoch, čo znamená, že môžu byť ľahko integrované aj do iných systémov.

Mnoho starších systémov používa analógové reproduktory, ktoré nie sú kompatibilné s digitálnymi reproduktorovými systémami alebo digitálnymi zdrojmi audia. Vďaka sieťovému prvku na prepojenie audia AXIS C8033 (Network Audio Bridge) je možné pomocou sieťových reproduktorov Axis prehrávať hudbu aj z analógového zdroja signálu, alebo môžete pripojiť digitálny zdroj zvuku, ako je prehrávač AXIS Audio Player, a hudbu prehrávať naopak cez analógový reproduktorový systém.

Spoločnosť Axis tiež oznamuje uvedenie produktu českej spoločnosti 2N (súčasť skupiny Axis) - konzole s mikrofónom 2N SIP Mic kompatibilnej na použitie v sieti, ktorá nájde uplatnenie v systémoch verejného rozhlasu. Táto inteligentná konzola s mikrofónom ponúka 12 konfigurovateľných tlačidiel a umožňuje flexibilné oslovenie v rôznych zónach, živé vstupy a prehrávanie vopred nahraných správ.

"Vďaka novej konzole s mikrofónom 2N SIP Mic sa sieťové reproduktory Axis premenia na kompletné systémy verejného rozhlasu, ktoré sú ideálne pre vzdelávací sektor. A vďaka sieťovému pripojeniu audio bridge umožňujúcemu pripojiť existujúce analógové zariadenia k sieťovým audio systémom Axis majú zákazníci veľmi jednoduchú a cenovo zaujímavú možnosť využiť všetky výhody, ktoré ponúkajú digitálne systémy. Sieťový prenos zvuku tiež znamená, že systém možno ľahko škálovať a je dostatočne flexibilný, aby sa prispôsobil meniacim sa potrebám zákazníkov. Zariadenia sa na rozdiel od analógových systémov, kde je nutné vždy meniť hardvér, softvér a kabeláž, dajú pridávať a odoberať ľahšie a okamžite," povedal Håkan Hansson, globálny riaditeľ divízie audio produktov v spoločnosti Axis Communications.

"Využitie inteligencie sieťového video systému s doplnkovým zvukom môže byť často jedným z najúčinnejších spôsobov, ako zvládať mnohé problémy, ktorý čelia firmy. Napríklad maloobchodní predajcovia môžu lepšie riadiť rady tým, že budú zákazníkov informovať na menej vyťažené pokladne. Na školách môžu administrátori osloviť žiaka, ktorý bude spozorovaný mimo učebňu. Tieto dva príklady sú len zlomkom potenciálneho prínosu, ktorý digitálne audio systémy ponúkajú," pokračuje pán Hansson. "Vzhľadom k tomu, že naša spoločnosť presadzovala prechod na trhu od analógových k digitálnym systémom video dohľadu, hrajú tieto nové produkty dôležitú rolu v tom, aby sa rovnakým smerom vyvíjala aj oblasť audio systémov."

Sieťový prvok na prepojenie audia AXIS C8033 Network Audio Bridge a sieťová konzola s mikrofónom 2N® SIP Mic budú k dispozícii prostredníctvom distribučných kanálov spoločnosti Axis v septembri 2017.

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013