Menu

Nový mód vo FIFE 20 ponúka futbal z iného uhla pohľadu

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Čítať 1755 krát
  • Tlač
  • E-mail

Fanúšikovia športových hier tvoria pomerne slušnú skupinu, čo len potvrdzuje neustály príchod herných pokračovaní. Futbalová klasika FIFA nie je taktiež výnimkou a s každým novým dielom sa snaží ponúknuť hráčom niečo nevídané. Aktuálne vydanie to len potvrdzuje, čo priaznivci virtuálnych futbalových turnajov môžu teda získať?

Prísť s pokračovaním, ktoré prevýši predchádzajúci diel môže byť pomerne náročné, a to najmä vtedy, keď je koncept hry sám o sebe jednoduchý a priveľmi neponúka rozvíjať herné možnosti. Spoločnosť EA Sport však vie, akým smerom sa vydať a každým novým dielom ponúka ďalšie vylepšenia. Zmeny sa dotkli aj najnovšieho vydania FIFA 20, stihli ste sa už aj vy oboznámiť s najnovším dielom?

Nový mód je výrazným oživením

Razantné úpravy priveľmi nečakajte, tých sa dočkala predošlá verzia FIFA 19. Vývojári sa tento raz pohli iným smerom a posledný diel postavili najmä na pouličnom hraní. Nový mód Volta street nahradil mód Cesty a ponúkol opäť ďalšie možnosti hrania s príjemnou zmenou pouličného futbalu. Môžete si vybrať zo širokej ponuky a rozhodnúť sa, či budete hrať 5v5, 4v4 alebo 3v3. Taktiež nezabudnite na možnosť zahrať si futsal profesionálne či výrazne vylepšovať vášho hráča.

Pouličná príbehová linka

Môžete si zahrať futbal na ulici, ale aj v sklade, garáži či inde. Možností je veľa a mód Volta rozhodne ponúka zmenu herného prostredia. S minulým vydaním sme sa síce rozlúčili s módom Cesty a príbehovou linkou Alexa Huntera, no aj v tomto prevedení má hráč možnosť okúsiť príbeh a zažiť, aké je to začať ako pouličný futbalista.

Zmeny v technike hrania

Určité zmeny mohli priaznivci série FIFA nájsť v aktuálnom diele aj pri samotnom hraní zápasov. Vývojári sa tentokrát viac upriamili na defenzívnych hráčov a postrehnúť ste mohli aj úpravy v trajektóriách lopty.

Pouličná verzia futbalu bola rozhodne dobrým krokom a stala sa výrazným vylepšením oproti predošlej verzii. Spoločnosti EA Sport sa opäť podarilo prísť s niečím nevídaným a v rámci pokračovania obľúbenej hernej série znova ponúkla hráčom virtuálnych športov nový pohľad na futbalové zápasy a výrazne ich oživila.

Zdroj obrázka: Sergey Nivens / Shutterstock.com

Súvisiace položky (podľa značky)

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013