Menu

Ocenenie za patent spoločnosti Transcend

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Čítať 1763 krát
  • Tlač
  • E-mail

Spoločnosť Transcend obdržala na udelení cien “National Inovation and Creation Award” striebornú medailu – prestížne ocenenie od Taiwanského “Intellectual Property Office”.

Cena je udeľovaná za najlepší patent predstavený Taiwanskou spoločnosťou. Spoločnosť Transcend získala ocenenie za špeciálnu technológiu výmeny a prístupu k dátam pri pamätiach nezávislých na napájaní.

Táto technológia vyvinutá spoločnosťou Transcend, prináša vyššiu prenosovú rýchlosť pri čítaní dát a väčšiu bezpečnosť dát.  Hlavný radič delí prichádzajúce dáta do jednotlivých častí a predáva ich do rôznych pamäťových blokov. Táto metóda má pozitívny vplyv na efektivitu zápisu dát. Navyše hlavný radič (alebo pomocný radič) vytvára záložné kópie jednotlivých častí a ukladá ich do rôznych pamäťových blokov, čo má za následok vyššiu spoľahlivosť a jednoduchšiu obnovu dát v prípade ich poškodenia. Toto riešenie našlo uplatnenie v súčasnej rade priemyslových SSD diskov od spoločnosti Transcend, i v sérii pre bežných spotrebiteľov.

Strieborná medaila NICA je jednou z mnohých ocenení za inovácie a dizajn, ktoré vďaka viac ako dvadsať ročným skúsenostiam tímu, výskumu a vývoja spoločnosť Transcend obdržala. Ďalšími sú napríklad nemecký iF, Red Dot, alebo zlatá a strieborná medaila NICA, obdržané v predchádzajúcich rokoch.

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013