Výstrahy
  • JUser: :_load: Nemôžem načítať používateľa s ID: 98
Menu

Odomknite si dvere odtlačkom prstu

  • Napísal(a) 
  • Čítať 2312 krát
  • Tlač
  • E-mail

Najnovšia dverová prístupová jednotka s biometrickou čítačkou od spoločnosti 2N umožňuje prístup do objektu výhradne na základe odtlačku prsta. Zariadenie funguje ako samostatná jednotka, ale aj ako modul pre interkomy 2N® Helios IP Verso.  Biometrická čítačka prináša nový spôsob otvárania dverí a prístupu do budov, či priestorov, ktoré vyžadujú maximálny stupeň zabezpečenia.

 

access unit fingerprint right

Prístupová jednotka 2N® Access Unit Fingerprint Reader má vystupujúcu konštrukciu, ktorá je ergonomická, a nie je teda potrebné prechádzať prstom viackrát. Jednotka okamžite indikuje povolenie alebo zamietnutie prístupu viacfarebnou diódou a zvukovým znamením. Čítačka je osadená najlepším dostupným senzorom na trhu SilkID s rozlíšením 2 MP a rýchlosťou snímania 12 fps. Samotná snímacia plocha je pokrytá veľmi odolným sklom a poskytuje dostatok priestoru vďaka rozmerom 15×20 mm.

Vďaka tejto kvalitnej snímacej ploche dokáže jednotka s istotou detekovať akékoľvek pokusy o podvod, napríklad s použitím silikónu, latexu, želatíny či filmovej fólie. Využíva patentovanú technológiu hardvérovej ​​a softvérovej ​​detekcie a radí sa medzi najlepšie na svete. Konštrukcia jednotky je veľmi odolná a zariadenie je tak vhodné ako pre vnútorné, tak i pre vonkajšie použitie. Na funkčnosť čítačky nemá vplyv ani priame slnko, dážď alebo mráz. Elegantný dizajn a čistota línií jednotky 2N® Access Unit Fingerprint Reader z nej navyše robia veľmi pekný doplnok dverí.

„Nová biometrická prístupová jednotka sa bude prevažne využívať v luxusnejších rezortoch alebo kancelárskych budovách a štátnych inštitúciách, kde je nutné zabezpečiť niekoľko úrovní prístupu do objektu. Svoje využitie ale nájde aj v školstve alebo priemysle,“ povedal Vít Kovařík, marketingový riaditeľ spoločnosti 2N, a dodal: „Čítačka reprezentuje moderný a bezpečnejší prístup k riešeniu prístupových systémov, než na aké sme boli doposiaľ zvyknutí. Je zástupcom nových nastupujúcich technologických trendov, ktoré nahrádzajú klasické kľúče a karty RFID. Spĺňa náročné bezpečnostné kritériá, takže by som si ju bez váhania dal aj na vstupné dvere svojho domu.“

Pre zvýšenie úrovne zabezpečenia môže ako modul v produkte 2N® Helios IP Verso slúžiť čítačka ako druhá úroveň autentifikácie, ktorá dopĺňa modul s čítačkou RFID, Bluetooth alebo s klávesnicou, a zabráni tak vniknutiu osoby s ukradnutým čipom.

Technická špecifikácia:

  • Rozmery: 107 × 130 × 28 mm (šírka × výška × hĺbka)
  • Rozmery snímacej plochy: 15,24 × 20,32 mm
  • Prevádzková teplota: -20° C až 55° C
  • Hmotnosť: 0.8 kg
  • Certifikácia: IK8, IP54, IP64 (sklíčko)
  • Odolnosť proti presvitu - schopnosť fungovať na priamom slnku
  • Anti-spoof ochrana - ochrana voči falošným odtlačkom a duplikátom

Detailné informácie o prístupových jednotkách 2N nájdete na tejto adrese.

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013