Menu

Philips OneBlade sa postará o vašu dokonale hladkú bradu

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Čítať 1184 krát
  • Tlač
  • E-mail

Dnes sa pozrieme do sveta holiacich strojčekov. Konkrétne ide o holiaci strojček OneBlade od výrobcu Philips, ktorý bol vyvinutý na mokré holenie, a preto je vodotesný. Je to zaujímavý kúsok, ktorý vám môže spríjemniť ranný rituál, ak máte plné zuby žiletiek a peny na holenie. Tento model je určený primárne na holenie tváre.

Strojček má štýlový dizajn a ergonomický tvar. Sadne vám do ruky ako ušitý, no treba si pri používaní zvyknúť na uhol držania a holenia, aby ste dosiahli požadovaný výsledok.

Ak by vás strojček Philips OneBlade zaujal, kliknite na odkaz a pozrite si ponuku.

Jednoduché holenie a ešte ľahšia údržba

Holenie prebieha bez podráždenia a výrobca tvrdí, že je vhodný aj na oholenie dlhých fúzov. Zvláda to vraj vďaka veľmi rýchlemu pohybu ostria, a to až 200-krát za sekundu. Ak si strojček otočíte opačne, môžete bočnou hranou zastrihnúť, napríklad fúzy na dĺžku, aká vám vyhovuje. Strojček by mal byť rovnako vhodný na mokré i suché holenie. Po dokončení holenia môžete hlavu strojčeka Philips OneBlade jednoducho umyť pod tečúcou vodou.

V balení strojčeka nájdete 3 nadstavce pre rôzne dĺžky holenia, a to 1, 3 a 5 milimetrov v prípade verzie OneBlade QP2520/30. Vďaka tomu si môžete vybrať, ako bude vaše strnisko na tvári vyzerať a neostáva vám len holenie do hladka ako pri bežných žiletkách. Dokopy teda máte na výber rôzne dĺžky holenia.

Dokonalá výdrž a dobrá cena

Čo sa týka výdrže batérie, tá predstavuje v tomto prevedení až 45 minút na jedno nabitie. No ak si strojček dáme hneď po oholení opäť nabiť, tak sme vždy pripravení na novú holiacu akciu. Dĺžka nabíjania je 8 hodín.

Nevýhodou tohto strojčeka je potreba zakúpenia žiletiek. No pravdou je, že v balení sú od výrobcu rovno dve holiace hlavy a každá z nich má životnosť 4 mesiace. Takže prvých 8 mesiacov sa nemusíte extra zaujímať o kúpu nových.

Takto v skratke by sa dali popísať vlastnosti tohto zaujímavého produktu. Na trhu je mnoho skvelých strojčekov na holenie a Philips OneBlade je určite jedným z nich. Stačí sa len presvedčiť.

Zdroj obrázka: Cookie Studio / Shutterstock.com

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013