Menu

PS5: Konzola, ktorá poteší každého hráča

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Čítať 1166 krát
  • Tlač
  • E-mail

Už od chvíle, čo sa o novej edícii PlayStation začalo diskutovať, nikto sa nemohol dočkať finálneho modelu. Trvalo to pár rokov, než edíciu PS4 nahradila nová generácia, no táto chvíľa je konečne tu a spoločnosť Sony opäť priniesla niečo skutočne bezkonkurenčné. Dostane PlayStation 5 aj vás?

 

To, čo inde nenájdete

PS5 sa môže rozhodne pýšiť nejedným bonusom, ktorý ponúka. Či už ide o špičkový dizajn, alebo dlhoročnú životnosť, je to konzola, do ktorej sa oplatí investovať. Ale ak naozaj túžite vidieť všetky plusy novej generácie PlayStation, tu sú:

  • multimediálne funkcie,
  • pohodlnejší herný ovládač DualSense s pokročilou hmatovou odozvou,
  • možnosť virtuálnej reality,
  • nulové hardvérové nároky.

Tento model je taktiež dostupný v dvoch variáciách, a to PlayStation 5 Digital Edition a PlayStation 5 s optickou mechanikou. Rozdiel je iba v tom, že Digital Edition nemá možnosť optickej mechaniky, čiže si hry zakúpite iba v digitálnej forme, bez fyzických kópií. Vďaka tomu je tento typ taktiež lacnejší. 

Precízna exkluzivita

PlayStation 5 jednoznačne vyhráva už len s tým množstvom limitovaných hier, ktoré nebudú dostupné na žiadnych iných konzolách. Je to dobrý ťah, ale tiež spôsob, ako si užiť tie najlepšie a najprepracovanejšie pecky herného priemyslu. Ak vás baví svet akčných hrdinov, potom vás určite osloví druhý diel Spider-Mana s názvom Marvel Spider-Man: Miles Morales. V prípade, že skorej holdujete poriadnym autám a zvuk motoru vám nie je cudzí, rozhodne vás poteší nové Gran Turismo 7, ktoré prináša prepracovanejšiu kampaň hráča. 

Bohaté príslušenstvo

Okrem klasického bezdrôtového ovládača, ktorý sa zmenil z DualShock na DualSense, je možné získať mnoho ďalších herných doplnkov, ako je napríklad nabíjacia stanica na vaše herné ovládače, HD kamera, nové slúchadlá PULSE 3D alebo ovládač médií.

PlayStation vám ponúka zábavu, ktorú nebudete ľutovať.

Zdroj obrázka: Miguel Lagoa / Shutterstock.com

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013