Menu

Top doplnky na zvýšenie produktivity a efektivity práce

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Čítať 2013 krát
  • Tlač
  • E-mail

Listujete v profiloch známych podnikateľov a nechápete, prečo nie ste na ich mieste? Snažíte sa byť produktívnejší, ale stále dokončujete mnohé pracovné úlohy na poslednú chvíľu?

Máme pre vás niekoľko jednoduchých tipov a pomôcok, ako zvýšiť svoju produktivitu a efektívnosť nielen na pracovisku, ale aj v živote.

Využite najproduktívnejší čas dňa na najdôležitejšie a zložité úlohy

Byť produktívny počas dňa nie je ťažké, stačí mať po ruke kvalitný toner Canon a zistiť, kedy počas dňa dosahujete najvyššiu produktivitu. Zvyšné a možno menej náročné alebo dôležité úlohy sa pokúste dokončiť v rôznych denných dobách.

8 hodín bez prestávky nedokáže bez chýb pracovať ani ten najzdatnejší človek. Preto sa naučte so svojou energiou lepšie hospodáriť.

Naučte sa zložitú prácu rozdeliť

Ako často niečo dorábame na poslednú chvíľu a spoliehame sa na veľké a mocné „možno“ alebo sa bojíme pustiť do úlohy pre jej zložitosť? Rozdeliť jednu veľkú úlohu na niekoľko menších a jeden termín na niekoľko ďalších by mohlo byť ďalšie riešenie. Tak to skúste.

Používajte profesionálnu kancelársku techniku

Tou by mohli byť pokojne aj spomínané laserové tonery, vďaka ktorým nemusíte míňať čas ani peniaze pri vytváraní dôležitých dokumentov. Rovnako vám pomôže kvalitné LED osvetlenie, rýchle WiFi pripojenie a dostatočne veľká obrazovka počítača. Nezabudnite pritom všetkom aj na čerstvý vzduch.

Na záver si uvedomte, že produktivita nie je charakterová vlastnosť ani zvláštna kvalita, ktorá sa na vás preniesla z vášho otca alebo matky. Osobná efektívnosť je veľa práce na sebe a na vašich chybách.

Ak sa chcete stať vynikajúcim lekárom, musíte vyštudovať dobrú univerzitu. Ak chcete začať hrať na ukulele, musíte navštevovať špeciálne kurzy alebo si pozrieť videonávody na YouTube. Ak chcete byť produktívnejší, musíte sa to naučiť a pevne veríme, že tieto rady vám v tom pomôžu.

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013