Menu

Zachráni vás pred nudným upratovaním a vytvorí dokonale čistý domov

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Čítať 1546 krát
  • Tlač
  • E-mail

Bez ohľadu na to, aký je človek čistotný, je potrebné priestor na bývanie pravidelne upratovať. A v dnešných časoch, kedy doma trávime ešte viac času ako v minulosti, to platí dvojnásobne. Avšak, priestoru na tieto činnosti je pre množstvo práce a starostlivosti o členov rodiny už menej. Našťastie sú tu ale moderné zariadenia, ktoré sú schopné vás pred nudným upratovaním zachrániť a vytvoriť dokonale čistý domov stlačením jedného gombíka.

A ak si myslíte, že je to zbytočný prepych, presvedčíme vás o opaku.

Multifunkčný robotický vysávač

Ľudstvo napreduje vo vývoji technológií míľovými krokmi. Téma robotov je každým dňom čoraz aktuálnejšia a prítomnosť obrovského množstva hollywoodskych filmov a fotiek celebrít v domácnostiach na túto tému je toho jasným dôkazom. Avšak, ešte lepším svedectvom napredovania vedy a techniky je špičkový robotický vysávač.

Navonok vyzerá tento malý pomocník, najčastejšie v podobe disku vysokého až 15 cm, ako nevýrazný interiérový doplnok. Jeho špecifický a zaoblený tvar, ktorý niektorí výrobcovia ešte upravili do štvorca alebo tvaru kvapky, má však svoj obrovský význam. Ide o dokonalé a bezproblémové čistenie v rohoch a iných tvarovo originálnych priestoroch bez vašej prítomnosti.

Rovnako ako bežný vysávač sa skladá z motora, kefiek, vzduchových filtrov a nádoby na odpad. Avšak, na rozdiel od bežného vysávača je táto robotika preplnená mnohými senzormi, procesorom, vlastnou batériou s nabíjacou stanicou a dokonalým navigačným systémom, ktorý umožňuje robotickému vysávaču zostaviť mapu miestnosti, na základe ktorej bude čistenie naozaj dokonalé.

Zbaví vás prachu, baktérií a vírusov

Hlavným dôvodom, ktorý si vyžaduje časté čistenie miestností, je najčastejšie prach, s ktorým majú nepríjemné skúsenosti nielen alergici. Malé častice sa usádzajú na nábytku, najčastejšie však podlahách, hromadia sa v rohoch a pokrývajú rôzne podlahové povrchy.

Samozrejme, takéto znečistenie je v rôznych miestnostiach iné, a práve výhodou moderných robotických vysávačov je, že si tento stupeň znečistenia všímajú a odstránia robotické vysávače za vás, prípadne s vašou pomocou a jednoduchým nastavením, dokonca aj cez mobil.

Robotický vysávač teda pracuje autonómne. Musíte ho iba spustiť a on sám naskenuje mapu miestnosti, vyčistí ju a vráti sa na svoje miesto. Potom už len nezabudnite vyčistiť nádobu na zber odpadu a prachu a užívať si dokonale čistý priestor, zbavený všetkých viac alebo menej viditeľných nečistôt a smetí.

Zdroj obrázku: {HAKINMHAN} / Shutterstock.com

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013