Menu

Zdenko Böhmer novým Cloud Program Leader v HP

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Čítať 3141 krát
  • Tlač
  • E-mail

Spoločnosť HP Slovakia oznámila, že do pozície Cloud Program Leader bol od 1. novembra 2011 menovaný Zdenko Böhmer.

Zdenko Böhmer pôsobí v spoločnosti HP Slovakia Technology Services Country Business Manager od roku 2008 a je zodpovedný za podporu tímu dodávok (CEs, TC) a riešení (TC, PM, BM, SA, LSC, E&P Team), tímu technology services obchodníkov a obchodného tímu. Od novembra mu tak pribudla zodpovednosť za nový HP Slovakia Cloud tím, ktorý bol vytvorený na podporu lokálneho trhu. Tento tím sa skladá zo špecialistov rôznych obchodných jednotiek a má za úlohu zabezpečovať podporu zákazníkom pri prechode na cloudové riešenia. „Zdenko Böhmer je tou pravou osobou pre vedenie novovzniknutého tímu. Pracuje v HP už 10 rokov a počas tejto doby potvrdil svoje vynikajúce profesionálne kvality,“ vyjadril sa k vymenovaniu riaditeľ HP Slovakia, Martin Kubala.

„Rozhodnutie dať dokopy lokálny cloud tím nevzniklo náhodou. Zákazníci, CIO, IT oddelenia s ktorými pracujeme, sa stále snažia nájsť zmysel cloudu, pretože je okolo neho veľká diskusia nielen zo strany konkurencie, ale aj od nás. Preto vstupujeme na trh s niekoľkými obchodnými jednotkami z hľadiska hardvéru, softvéru a služieb. Zákazníci, ktorí poznajú našu ponuku, nás žiadajú o radu, ako majú postupovať a čo majú s cloudom robiť. HP Slovakia Cloud tím vysvetlí podstatu a výhody tohto riešenia a poskytne podporu pri prechode na cloudové riešenie,“ vysvetľuje Cloud Program leader Zdenko Böhmer.

Od roku 2004 do roku 2008 Zdenko Böhmer pracoval na pozícii Line of Business Manager v HP Slovakia. Bol zodpovedný za služby s vyššou pridanou hodnotou, za analýzu trhu a rozvoj podnikania. Orientoval sa aj na zákaznícky presales – hlavne pre významných/veľkých HP zákazníkov. Predtým v rokoch 2001 až 2004 pôsobil v HP Slovakia ako Customer Support Engineer a Account Support Manager. Navyše, Zdenko Böhmer má mnoho skúseností s DC konsolidáciou, migráciou a virtualizáciou projektov v sektoroch public, výroba a telco, ako aj so službami Mission Critical.

Zdenko_Bohmer_s

Od roku 1983 do 2001 pracoval na viacerých miestach. Jeho najvýznamnejšou skúsenosťou v tomto období bolo miesto v E.A.S. AUTOMATISIERUNGSTECHNIK, Beratungsgesellschaft m.b.H., v Linzi (Rakúsko), kde pracoval ako projektový inžinier. Bol zodpovedný za vytvorenie kontrolného a komunikačného programu pre zákazníkov v technologickom procese, za programy ktoré sa používali na koordináciu počas konsolidácie, finalizácie projektov a počas testovania (pre spoločnosti z USA, Kanady, Nemecka, Belgicka či Rakúska).

Zdenko Böhmer úspešne ukončil štúdium na Slovenskej technickej univerzite v Bratislave, Fakulta elektrotechniky, odbor Automatizované systémy riadenia technologických procesov (ASRTP) . Je ženatý a má dve deti. Plynule hovorí anglicky a rusky. Medzi jeho hobby patrí pohyb v prírode, basketbal, volejbal, tenis, futbal a ľadový hokej.

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013