Menu

Konferencia ShowIT 2 Business predstavila najnovšie trendy v IT

  • Napísal(a) 
  • Čítať 2353 krát
  • Tlač
  • E-mail

Microsoft Slovakia a IT školiace stredisko GOPAS SR pripravili v termíne 14.-16.11.2011 v poradí už tretí ročník najväčšieho odborného stretnutia IT špecialistov pod názvom ShowIT 2 Business.

Konferencia bola určená záujemcom o informačné technológie, ktorí chcú mať prehľad o súčasných a budúcich trendoch v oblasti produktov spoločnosti Microsoft, pričom je kladený dôraz na praktické skúsenosti prednášajúcich. Tento rok sa ich vystriedalo na prednáškach trinásť, pričom poskytli svoje informácie z oblasti serverových a klientských systémov, databázových systémov, sieťových štruktúr a produktov spoločnosti Microsoft.

Logo_-_Gopas

 

Počas troch dní konferencie sa uskutočnilo viac ako 30 odborných prednášok. Podľa odborného konzultanta a lektora zo školiaceho strediska GOPAS Ondřeja Ševečka, tento ročník konferencie priniesol prednášky pre širšie spektrum IT inžinierov. Na svoje si prišli vysokošpecializovaní profesionáli, ale aj manažéri, ktorí musia plánovať a dozerať na komplexnejšiu infraštruktúru.

 „Aj tento rok by sme chceli nielen predstaviť, ale aj do detailov rozobrať Business aplikácie ako je Microsoft Exchange Server 2010, Microsoft SharePoint 2010, Microsoft Lync Server 2010 a Microsoft Office 365 a ukázať možnosti dolovania Business Inteligencie z takéhoto prostredia. Samozrejme, nezabudneme ani na Core technológie. Podstatné pre nás je naučiť poslucháčov využívať všetky možnosti už spomenutých aplikácií tak, aby boli maximálnym prínosom pre ich  skutočných užívateľov,“ povedal Ondřej Ševeček.

microsoft-logo2

Dostatočný priestor bol poskytnutý virtualizácii na platforme Hyper-V, Virtual Machine Manager a Windows Server 2008 R2. Vo svete Cloudu každý diskutuje o bezpečnosti a ani táto téma nebola na konferencii vynechaná. Táto a podobné konferencie by mohli slúžiť ako významný odrazový mostík aj pre IT manažérov, pretože na nich môžu získať komplexný prehľad ponúkanej platformy.

Zdroj:  TS GOPAS

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013