Menu

Videorande na Valentína Doporučený

  • Napísal(a) 
  • Zverejnené v Gadgety
  • Čítať 583 krát
  • veľkosť písma zväčšiť veľkosť písma zväčšiť veľkosť písma
  • Tlač
  • E-mail

Množstvo párov trávi kvôli svojej práci čas oddelene, niekedy aj stovky kilometrov. Je to pochopiteľné keď je jeden z páru napr. v armáde, študuje v zahraničí, je na služobnej ceste, alebo nebodaj chorý v izolácii.

 

Udržiavanie kontaktu cez web je neoddeliteľnou súčasťou týchto vzťahov a videohovor s webovou kamerou je skvelý spôsob, ako môžu ľudia zostať v kontakte aj v kritických situáciách keď nemôžu byť spolu napr. počas najromantickejšieho dňa v roku – na Valentína. Vďaka modernej technike ako je napr. nová kamera Logitech Brio 300 už vzdialenosť nie je prekážkou, pretože vďaka špičkovej obrazovej kvalite v HD rozlíšení ľahko zabudnete na vzdialenosť, ktorá vás delí od vašej milovanej osoby. Webové kamery nie sú určené len pre pracovné videokonferencie alebo dištančné vzdelávanie. Aj študent, ktorý študuje v zahraničí, môže vďaka webovej kamere zostať v priamom kontakte s rodinou a priateľmi cez spoločné video hovory.

Okrem aktívneho udržiavania kontaktu máte aj možnosť nahrať krátky video pozdrav, alebo môžete svojej polovičke zaspievať serenádu, prečítať ľúbostnú báseň či inak vyjadriť svoje pocity. Určite tým získate extra body minimálne za snahu, preto neváhajte, aby ste to stihli - 14. februára je už za pár dní a preto sa neoplatí moc váhať.

Naposledy zmenenépiatok, 31 marec 2023 09:38
návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013