Menu

Servisné články (5)

Hľadá sa nadšenec pre informačné technológie

Zaujímaš sa o informačné technológie, vieš čo je to smartfón, procesor, grafická karta, prípadne si odborník na softvér a zároveň nemáš problém vytvoriť súvislý text, ktorý zaplní aspoň jednu stránku vo Worde?

Čítať ďalej...

Pavol Mican

Pavol Mičáň

Ako to už býva, k hlbšiemu prieniku do počítačového sveta sa tiež dostal pri pokuse nainštalovať zvukovú kartu na nový stroj ktorého parametrom sa dnes vysmeje už aj kuchynský mixér. Podarlo sa a zvukové karty aj ostatné komponenty mu odvtedy spôsobujú striedavo radosti i starosti. Tešia ho tiež dobrá muzika, filmy na ktoré sa nezabúda, knihy papierové či elektronické, komiks, bike, foťák, priatelia a iné fajné...

Čítať ďalej...

Žabiak

Najmladší člen tímu pracuje v pozícii externého pracovníka a ďalej ako na blogy sme ho zatiaľ nepustili. Napriek menšiemu počtu skúseností mu nechýba odvaha skúmať nové veci za hranicami rybníka. Z jeho povahy vyplýva, jedna veľká neresť, nedokáže sa zamerať na jeden segment a preto preskakuje raz k spotrebke, raz k hardvéru, inokedy k procesorom. Primárne sa však zaujíma o trendy a mobilnú komunikáciu. Náruživý cestovateľ, ktorý rád spoznáva zahraničné žabky. Nemá rád žabacie stehienka.

Čítať ďalej...

Ján Michálek

IT a počítačom sa začal venovať v roku 1999, keď sa po prvý krát snažil vyriešiť problém s nefungujúcou zvukovou kartou na desktope s Cyrix 6x86. Po dlhých nociach neúspešných pokusov sa to napokon podarilo, vďaka čomu sa mohol vrhnúť na taktovanie nebohého procesora. Hranicou bolo dnes už smiešnych 200 MHz, no zdvih o 66 MHz predstavoval sľubný začiatok (až na nefungujúci boot Win 98 po OC, a ďalšie problémy so zvukovou kartou...). Ďalšie skúsenosti nabral počas päťročného pôsobenia v už zaniknutých magazínoch PCSpace a Escape. V súčasnosti sa venuje vlastnému projektu PCNews.sk, kde publikuje recenzie z oblasti hardvéru a periférií (za predpokladu, že sa mu nepodarí nič pokaziť, odpáliť a preaťažiť), nepohrdne však ani spotrebnou elektronikou. Fanúšik herných sérií NHL, FIFA, PES a The Elder Scrolls.

Čítať ďalej...
Prihláste sa k odberu tohto RSS kanála

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013