Menu

Pravidlá on-line internetovej súťaže

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Zverejnené v Servisné články
  • Čítať 12525 krát
  • veľkosť písma zväčšiť veľkosť písma zväčšiť veľkosť písma
  • Tlač
  • E-mail

Pravidlá on-line internetovej súťaže

„Spoznaj, napíš a vyhraj"

organizovanej internetovým portálom PCNews.sk

(ďalej len "Pravidlá")

I. VŠEOBECNÉ USTANOVENIA

§ 1 

Tieto pravidlá ustanovujú podmienky on-line internetovej súťaže „Spoznaj svoj notebook".

§ 2

Organizátorom súťaže je internetový portál PCNews.sk.

§ 3

1. Súťaž je organizovaná na území Slovenskej republiky

2. Doba trvania súťaže vrátane hlasovania je od 19. novembra 2012 do 19. decembra 2012

3. Uzávierka pre súťažné príspevky je 10. decembra 2012 o 23:59.

§ 4

Výhercovia získajú ceny od sponzora súťaže – ASUS Slovensko.

II. ÚČASTNÍCI A PRIEBEH SÚŤAŽE

§ 5

Do súťaže sa môže zapojiť každý, kto splní všetky podmienky stanovené týmito pravidlami (ďalej len „Súťažiaci"). Podľa týchto pravidiel súťažiaci zašle do súťaže recenziu notebooku, ktorý aktuálne používajú, alebo vlastnia.

§ 6

1. Každý súťažiaci má v priebehu súťaže právo prihlásiť ľubovoľný počet príspevkov. Súťažným prvkom je recenzia, nie jej autor, preto jeden autor môže do súťaže prihlásiť väčší počet recenzií.

2. Pre správne zaregistrovanie prihláseného príspevku do súťaže musí príspevok obsahovať požadované údaje, správne vyplnené vo formulári dostupnom na internetovej stránke prevádzkovateľa súťaže, a to predovšetkým:

a) meno a priezvisko autora, jeho súčasnú adresu

b) jeho e-mailovú adresu

c) súťažný príspevok vo forme textového dokumentu doplneného (voliteľne) fotografiami

3. Do súťaže môžu byť zaradené iba príspevky, ktoré splnia nasledujúce technické požiadavky:

- Doručené budú najneskôr 10. decembra o 23:59 hodine na mailovú adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

- Dĺžka textu nebude mať viac ako 6 000 znakov s medzerami

- Text musí byť v Slovenskom alebo Českom jazyku

4. Príspevky, ktoré nesplnia požiadavky stanovené v týchto pravidlách, nebudú do súťaže zaradené.

§ 7

1. Organizátor si vyhradzuje právo vyradiť zo súťaže tie príspevky, ktoré dokázateľne čerpajú z iných recenzií notebookov na internete, či v printových médiách. V prípade dodatočného zistenia plagiátorstva je výherca povinný vrátiť výhru.

2. Zaslaním príspevku súťažiaci prehlasuje a potvrdzuje, že je autorom zaslaného príspevku, že tento príspevok je pôvodný a že jeho zverejnením v súťaži nevznikne organizátorovi súťaže žiadny záväzok voči tretím osobám.

3. Ak sa uvedené prehlásenia súťažiaceho preukážu ako nepravdivé, bude súťažiaci zodpovedný za všetky prípadné porušenia zákona, ako aj za zásah do práv alebo oprávnených záujmov fyzickej alebo právnickej osoby.

4. Súťažiaci súhlasí so spracovaním svojich osobných údajov a súhlasí s tým, že jeho dielo môže byť bezodplatne reprodukované, vystavované a použité na propagačné účely organizátora súťaže a spoločnosti Asus.

§ 8

Súťažná prihláška

Súťažná prihláška môže obsahovať osobné údaje najviac jednej fyzickej osoby.

1. Súťažná prihláška uvedená v Prílohe 1 týchto pravidiel by mala obsahovať nasledujúce informácie:

a) osobné údaje súťažiaceho, t.j. meno a priezvisko, adresu, e-mail, súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely registrácie do súťaže po dobu jej realizácie, vyhlásenie súťažiaceho, že sa zoznámil s týmito pravidlami a že súhlasí s podmienkami súťaže obsiahnutými v týchto pravidlách.

b) súťažný príspevok;

2. Súťažnú prihlášku s príspevkom je potrebné poslať na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., najneskôr do 10. decembra 2012. Príspevky doručené po 10. decembri 2012 nebude možné do súťaže zaradiť.

§ 9

1. Zaslané príspevky budú posudzované organizátorom a ním poverenými osobami a to takto:

- výhercu prvej ceny vyberá porota zostavená redaktormi internetového portálu www.pcnews.sk

- výhercu druhej ceny vyberú zástupcovia sponzora súťaže, spoločnosti ASUS

- výhercu tretej ceny vyberá verejnosť prostredníctvom online hlasovania na stránke www.pcnews.sk.

- výhercu osobitnej ceny o najstarší notebook vyberie organizátor spomedzi zaslaných súťažných fotografií.

2. Tretiu cenu vyhráva príspevok, ktorý počas obdobia realizácie projektu dostane najväčší počet hlasov. Organizátor si vyhradzuje právo určiť víťazný príspevok v prípade, že rovnaký počet bodov získa viacero príspevkov. Hlasovanie bude prebiehať na stránke www.pcnews.sk

3. Osobitnú cenu vyhráva fotografia, ktorú vyberie spomedzi súťažných fotografií organizátor súťaže. Fotografia zaradená do tejto kategórie musí spĺňať nasledujúce podmienky:

- Na fotografii musí byť zachytený celý notebook a kus papiera, na ktorom bude rukou čitateľne napísané modelové označenie notebooku, meno súťažiaceho, ktorý je autorom fotografie a heslo "pcnews.sk".

- Takto zhotovená fotografia musí mať rozmery minimálne 800x600 pixelov

- Fotografia spolu s krátkym popisom musí byť zaslaná e-mailom na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

4. Začiatok hlasovania je 13.decembra 2012 a koniec hlasovania je 18. decembra 2012 o 23:59. Výsledky budú oznámené 19. decembra 2012 na webovej stránke www.pcnews.sk.

§ 10

Rozhodnutie organizátora týkajúce sa udelenia cien je konečné.

§ 11

1. Mená osôb, ktoré získali ocenenie, budú k dispozícii na adrese www.pcnews.sk po ukončení prijímania príspevkov do súťaže. Výhercovia budú informovaní o víťazstve, cene a spôsobu jej doručenia najneskôr do 31. decembra 2012.

2. Právo súťažiaceho na získanú cenu je neprevoditeľné. Ceny nie je možné žiadnym spôsobom nahradiť. Ceny nie je možné vymáhať súdnou cestou.Predpokladá sa, že súťažiaci oprávnený vyzdvihnúť ceny je tou istou osobou, ktorej osobné údaje sú uvedené v súťažnej prihláške.

§ 12

Organizátor vlastní autorské práva k príspevkom zaslaným do tejto súťaže v rozsahu, ktorý mu umožňuje tieto príspevky vystavovať, uverejňovať, publikovať a ďalej nakladať s príspevkami súťažiacich za účelom propagácie súťaže s tým, že mu náleží predovšetkým právo uverejňovať tieto príspevky na internetovej adrese organizátora a adrese k súťaži www.pcnews.sk.

§ 13

1. Súťažiaci, ktorí získajú cenu, budú organizátorom vyrozumení o výsledku hodnotenia e-mailom zaslaným na adresu uvedenú v prihlasovacom formulári víťaznej fotografie.

2. Pokiaľ súťažiacemu nebude možné doručiť výhru poštou (týka sa i prípadov, v ktorých oznámenie nebolo súťažiacim prevzaté), tak cena prepadá v prospech organizátora.

III. PROCES UPLATŇOVANIA NÁROKOV

§ 14

1. Akékoľvek nároky spojené s organizovanou súťažou, ktoré by mohli súťažiaci vzniesť, je potrebné organizátorovi v priebehu súťaže písomne predložiť na e-mailovú adresu uvedenú v § 8 ods. 2 týchto pravidiel.

2. Organizátor posúdi nárok do 21 (slovom: dvadsaťjeden) dní odo dňa, kedy mu bolo oznámenie o nároku doručené a stranu, ktorá nárok vzniesla, o svojom stanovisku informuje.

3. Pokiaľ súťažiaci organizátorove stanovisko uvedené v predchádzajúcom odseku 2 neprijme, má právo domáhať sa svojich nárokov bežným postupom.

IV. VYHLÁSENIE ORGANIZÁTORA

§ 15

1. Organizátor vyhlasuje, že týmto prijíma vyhlásenie súťažiaceho obsiahnuté v súťažnej prihláške a že bezúplatne preberá autorské práva k zaslaným príspevkom v oblastiach využitia uvedených v § 12 týchto pravidiel.

2. Porušenie týchto pravidiel môže byť dôvodom vylúčenia súťažiaceho zo súťaže.

3. Organizátor nenesie žiadnu zodpovednosť za škody vznikajúce tretím osobám spôsobené porušením týchto pravidiel zo strany účastníkov súťaže (napríklad prihlásenie príspevku, na ktorý súťažiaci nevlastní autorské práva a pod.)

V. ZÁVEREČNÉ USTANOVENIA

§ 16

1. Zaslaním prihlášky dáva súťažiaci súhlas organizátorovi o akceptovaní týchto pravidiel.

2. Vzťahy medzi organizátorom a súťažiacim, ktoré nie sú upravené v týchto pravidlách, sa riadia podľa právnych predpisov SR.

Naposledy zmenenéstreda, 22 apríl 2015 11:38
Viac z tejto kategórie: « Žabiak Pavol Mican »
návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013