Menu

Aerocool predstavil novú skrinku GT-S

  • Napísal(a) 
  • Čítať 2307 krát
  • Tlač
  • E-mail

Spoločnosť Aerocool síce na našom trhu nepatrí medzi tie najznámejšie, predsa však tu pôsobí už dostatočne dlho na to, aby si vypracovala dobré meno medzi záujemcami o stavbu nového počítača. Najnovší full-tower dostal názov GT-S a dvojfarebný nástrek šasi.

Dostupné búd dve farebné kombinácie – čierna s červeným vnútrom a biela s modrým nástrekom vnútornej konštrukcie. Najmä v bielej farbe vyzerá skrinka veľmi pôsobivo, a spolu s modrým podsvietením ventilátorov sa dá vytvoriť čistá farebná dvojkombinácia.

Aerocool GT-S ponúka dostatok vnútorného priestoru aj pre inštaláciu tých najvýkonnejších komponentov, a to vrátane niekoľkých dlhých grafických kariet či základných dosiek formátu XL-ATX a E-ATX. Portová výbava sa nachádza v hornej časti, kde je dobre dostupná aj pri skrinke postavenej na podlahe, a pozostáva z dvoch USB 2.0 portov, dvoch USB 3.0 portov, regulátora otáčok ventilátorov a 3,5 mm konektorov pre pripojenie slúchadiel s mikrofónom.

Za vertikálne posuvným panelom s magnetickým zámkom je priestor pre 5,25“ zariadenia inštalovateľné do piatich šachiet. Pod nimi sa nachádza ďalších 7 pozícii pre 3,5“ disky. Inštalácia komponentov je do maximálnej možnej miery bezskrutková. Tray pre základnú dosku s veľkým otvorom pre backplate chladiča procesora dáva dobré možnosti vedenia kabeláže, zdroj má svoje miesto na dne skrine. Samozrejmosťou je jeho odvibrované uloženie opatrené navyše aj protiprachovým filtrom.

Čierno-červený model je dodávaný s troma ventilátormi podsvietenými červeným LED, bielo modrá verzia ponúka modré podsvietenie.

Zdroj: TS CaseKing.de

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013