Menu

Betatest hry Battlefield Hardline práve štartuje

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Čítať 1955 krát
  • Tlač
  • E-mail

Vrhnite sa do akcie v režime viacerých hráčov - Battlefield vstupuje na pole žánru súboja zákona sa zločinom, kde je dôležitá rýchlosť a strategické myslenie.

Štúdio Visceral Games spoločnosti Electronic Arts oznámilo, že od 3. do 8. februára prebehne otvorený betatest režime pre viac hráčov jeho nového titulu Battlefield Hardline, ktorý je ďalším dielom úspešnej série Battlefield. Betatest bude prístupný všetkým hráčom na celom svete na platformách PC (prostredníctvom služby Origin ), PlayStation 4, PlayStation n3, Xbox One a Xbox 360.

"Pre náš tím nie je nič dôležitejšie ako vzťah s hráčskou komunitou. Jej zápal je pre nás veľkou motiváciou a ohlasy hráčov nám jednoznačne pomáhajú Hardline vylepšovať, "vyhlásil Steve Papoutis, generálny manažér štúdia Visceral Games a výkonný producent projektu Battlefield Hardline. "Chceme, aby si ľudia na budúci týždeň zahrali betu na maximum a dôverovali nám v tom, že pokiaľ nám budú naďalej posielať svoje pripomienky, budeme my na oplátku schopní hru parádne vyladiť."

Battlefield Hardline vychádza zo základných prvkov režimu pre viac hráčov, ktorý je najtypickejším znakom celej série. Tradičný dôraz na tímovú spoluprácu a strategické myslenie sa však teraz rozrastá aj o dimenziu rýchlosti, a Hardline je preto doslova najrýchlejší zo všetkých hier série Battlefield. Otvorený betatest bude obsahovať tri rôzne mapy a režimy, v ktorých fikcia boja policajtov proti narušiteľom zákona vynikne najviac. Nový režim Krádež vozidiel prináša na bojisko dramatické naháňačky, ktoré sú výsledkom snahy zločincov ukradnúť určité autá zo zoznamu, zatiaľ čo polícia sa im v tom snaží zabrániť.

Pre tento systém sú určené mapy Centrum a Piesočná búrka a úspech v ňich bude záležať hlavne na schopnosti tímovej spolupráce a vodičskom umení. Na mape Piesočná búrka sa budú odohrávať masívne bitky až 64 hráčov v režime Obsadenie, ktorý je zrejme najznámejším v celej sérii Battlefield. A konečne sa v betateste predstaví aj ďalší nový režim hry Battlefield Hardline s názvom Lúpež. Na mape Banka bude úlohou zločincov preniknúť do bankového sejfu a dostať sa s korisťou bezpečne na určené miesto, aby získali potrebné body, zatiaľ čo tímy policajtov sa ich budú snažiť za každú cenu zastaviť.

Betatest tiež umožní prístup ku kompletnej ponuke prostriedkov k postupu v režime viacerých hráčov, ktoré zahŕňajú úplne nové zbrane, dopravné prostriedky, technické vychytávky a vybavenie. Hráči si musia na bojisku osvojiť nové strategické postupy ako napríklad rýchle spôsoby úniku pomocou kladky na lane alebo silného auta, možnosti prístupu na rôzne miesta s použitím lezeckého háku alebo nelegálne spôsoby eliminácie protivníka prostredníctvom zadržania, výsluchu či paralyzéra. Okrem toho betatest ponúkne aj prvú ukážku ďalšieho herného režimu Hacker. Jeho podstatou je sledovanie aktivít protivníka na bojisku. Jeden hráč na každej strane má možnosť napríklad prevziať ilegálne kontrolu nad bezpečnostnými kamerami, vyhľadávať pozície nepriateľa a označovať oblasti, ktoré by jeho tím mal brániť, alebo sa pokúsiť dobyť. Režim Hacker bude hrateľný v betateste na všetkých mapách.

Battlefield Hardline sa samozrejme nezaobíde ani bez unikátnych možností deštrukcie prostredia, čo je ďalší typický prvok série Battlefield. Centrum Los Angeles a Miami zachvátené chaotickými bojmi v uliciach sú pre jej demonštráciu ideálnymi miestami. Na báze technológie herného enginu Frostbite 3 ponúkne Battlefield Hardline tiež kampaň pre jedného hráča v štýle televíznych seriálov, v ktorej budú hráči sledovať príbeh odplaty miamského detektíva Nicka Mendozy. Príťažlivosť režimu potom podčiarkne skvelé obsadenie podporené talentovaným tvorivým tímom, kde nájdeme mená ako Alexandra Daddariová zo seriálu True Detective, Wendy Calhounová, autora scenára seriálu Justified alebo Benito Martinez z drámy The Shield.

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013