Menu

Čiernobiela MSI Z97S SLI Krait Edition čoskoro na trhu

  • Napísal(a) 
  • Čítať 2309 krát
  • Tlač
  • E-mail

Čiernobiela farebná kombinácia vraj nikdy nevyjde z módy a MSI stavila v prípade novinky s názvom Z97S SLI Krait Edition práve na dizajn nesúci sa v tomto duchu. Doska bola vyvinutá v spolupráci s casemoddermi a okrem atraktívneho dizajnu nechýba ani bohatá výbava.

Biela skrinka, čierny zdroj, čierne RAM moduly, čiernobiela grafika, ventilátory s čiernym rámom a bielymi rotormi, čierny blok a radiátor vodného chladenia. MSI vypočula svojich fanúšikov a na trh uvádza čisto čiernobielu dosku. Z97S SLI Krait Edition prichádza v štandardnom ATX formáte s výbavou odzrkadľujúcou aktuálne možnosti čipsetu Intel Z97.

Okrem podpory aktuálnych procesorov štvrtej a piatej generácie Intel Core poteší hráčov aj možnosť zapojenia dvoch grafických kariet do NVIDIA SLI alebo AMD CrossFire. Čistý layout komponentov a dostatočný rozstup PCI-Express ×16 slotov umožňuje zapojiť aj výkonné grafiky s masívnym chladením. Nechýbajú ani moderné rozhrania pre pripojenie flashových úložísk, akými sú SATA Express a M.2 s priepustnosťou až 10 Gb/s.

Podľa dizajnu dosky bol prispôsobený aj UEFI. Click BIOS 4 sa tak nesie v čiernobielom duchu a pre tých, ktorí si netrúfajú taktovať procesor na vlastnú päsť je k dispozícii OC Genie už vo svojej štvrtej generácii. Vďaka nemu je pretaktovanie jednoduché a bezpečné a hoci nenájde úplné limity frekvencie procesora, predstavuje dobré a efektívne riešenie aj pre začiatočníkov. Pretaktovanie je tak otázkou stlačenia jediného tlačidla a Military Class 4 komponenty sa už postarajú o to, aby zostava fungovala stabilne aj na viac než len mierne zvýšených frekvenciách a napätiach.

Nový favorit čiernobielych skriniek sa na náš trh dostane už čoskoro a vzhľadom  na cenu modelu Z97S SLI PLUS z ktorého vychádza, odhadujeme jej cenu niekde v rozmedzí 130-150 EUR.

Zdroj: TS MSI

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013