Menu

CM Storm má herné slúchadlá do uší

  • Napísal(a) 
  • Čítať 4213 krát
  • Tlač
  • E-mail

Po headsetoch na hlavu predstavuje herná značka CM Storm, patriaca pod Cooler Master, aj svoje prvé slúchadlá do uší určené pre hráčov. Slúchadlá Resonar s patentovanou Bass FX technológiou a 8 mm meničmi majú za úlohu uspokojiť aj náročnejších záujemcov.

Ľahké slúchadlá do uší môžu byť dobrým riešením pre hráčov s notebookmi. Nezaberajú veľa miesta, dobre izolujú hluk okolitého prostredia a pre niekoho môžu byť aj pohodlnejšie, ako štandardné herné headsety. Nevmestí sa do nich síce viacero meničov, ktoré by mohli vytvoriť dojem priestorového zvuku, no CM Storm sľubuje dobrý herný zážitok aj vďaka technológii Bass FX. Výraznejšie nízke tóny tu nie sú vytvárané softvérovým ekvalizérom, ale možnosťou upravenia polohy magnetov. Resonar by tak mali vedieť zahrať nielen v akčných hrách s výbuchmi všade okolo, ale v širokom spektre hudobných žánrov.

Puzdro slúchadiel je vyrobené z hliníka, ktorý má vyššiu odolnosť ako plast a pomáha dosiahnuť aj celkovú nižšiu hmotnosť. Červené ploché káble sa nezamotávajú a dodávajú slúchadlám dôležitý dizajnový výraz. Podobne ako pri produktoch iných výrobcov sa aj tu nachádza v balení potrebné príslušenstvo. Krátky rozdvojovací kábel slúži pre pripojenie slúchadiel k počítaču, keďže na kábli sa nachádza aj mikrofón spolu s diaľkovým ovládaním. Pri prenášaní padne vhod malé plastové puzdro, k dispozícii je trojica intra aurálnych vložiek v rozličných veľkostiach.

CM Strom Resonar budú dostupné na našom trhu už tento mesiac, odporúčaná cena je 39,90 EUR.

ŠpecifikáciA:

Veľkosť meniča: 8mm * Frekvenčný rozsah: 20Hz-20KHz * Impedancia: 20Ω * Konektor: 3.5mm štvorpólový jack * Dĺžka kábla: 1.3m * Typ mikrofónu: Všesmerový * Rozsah mikrofónu: 100 Hz – 10 KHz

Zdroj: TS Cooler Master

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013