Menu

CM Storm Quick Fire TK Stealth pre náročných hráčov

  • Napísal(a) 
  • Čítať 2067 krát
  • Tlač
  • E-mail

Pod týmto zložitým názvom sa ukrýva mechanická klávesnica s prvotriednymi spínačmi, Cherry MX so životnosťou vyše 50 miliónov stlačení.

Značka CM Storm, ktorá patrí pod známejší Cooler Master je zameraná na hráčov. V ponuke preto nájdete nielen herné počítačové skrinky pre výkonné zostavy, ktoré sa ani zďaleka nespoliehajú na boxovaný chladič. CM Storm je však aj o hernom príslušenstve, slúchadlách, klávesniciach či myšiach. Quick Fire TK Stealth je klávesnica určená práve pre tých najnáročnejších hráčov.

Jednoduchý dizajn, bez nepotrebných zaoblení, doplnkov a svetielok, Quick Fire TK Stealth je pracovným nástrojom v pravom slova zmysle. Dokonca aj klávesy sú označené fontami z bočnej strany a nie zhora, ako to býva zvykom. Výrobca tým sleduje dlhšiu životnosť potlače, ktorú tak brušká prstov nezodrú, a navyše by mali byť fonty lepšie viditeľné (zrejme pri ležérnej polohe sedo-ležiaceho hráča).

Klávesnica má kompaktný formát s kurzorovými šípkami integrovanými do numerickej časti. Je vystužená oceľovým plátom, ktorý jej tak dáva vyššiu tuhosť a odolnosť aj pri intenzívnom hernom ošiali. Kvalita však spočíva v použití mechanických spínačov Cherry MX, ktoré majú životnosť naplánovanú na 50 miliónov stlačení. Pre lepšiu predstavu, rátajme spolu - pri „kadencii“ piatich stlačení klávesy za sekundu by mal spínač vydržať viac ako 2700 hodín a teda asi 115 dní tohto šialenstva. Prirodzene, takáto kalkulácia je nezmysel, no dáva aký taký predpoklad, že Quick Fire TX Stealth vydrží veľa. Nehovoriac už o reakčnom čase a presnosti vedenia klávesy, ktorú Cherry MX dokáže poskytnúť.

Samozrejmosťou je už pozlátený USB konektor s opleteným káblom, žliabky pre vedenie káblov popod klávesnicu, či možnosť vypnutia WIN tlačidla.

CM Storm Quick Fire TK Stealth by sa už mala nachádzať v ponuke aj našich eshopov, a to približne za 90 EUR.

Zdroj: TS Cooler Master

 

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013