Menu

SteelSeries uvádza myš Sensei Ten so senzorom TrueMove Pro

  • Napísal(a) 
  • Čítať 1752 krát
  • Tlač
  • E-mail

Jeden z popredných svetových výrobcov herných počítačových periférií sa má znovu s čím pochváliť. Novinka sa spolieha na osvedčené meno i ergonómiu tela Sensei, ktorá je pre tohto výrobcu typická. Skutočné inovácie sa však ukrývajú v jej vnútri.

Herná myš SteelSeries Sensei je už vyše dekádu definíciou hernej myši, státisíce hráčov, ktorí si ju obľúbili sú celkom slušným ukazovateľom úspechu. Sensei Ten stavia na osvedčených základoch, mierne inovuje rokmi overený dizajn a pridáva celkom nový senzor TrueMove Pro, navrhnutý špeciálne pre eSport segment.

SteelSeries Sensei Ten Ambidextrous

TrueMove Pro je najnovším optickým senzorom od PixArt, ktorý vznikol v spolupráci so SteelSeries. Má prekonať všetky súčasné senzory na akomkoľvek povrchu. Ponúka sledovanie pohybu 1 ku 1, rozlíšenie 18 000 CPI a maximálnu rýchlosť sledovania povrchu 450 IPS a hodnotu zrýchlenia na úrovni luxusných 50 G. Vylepšený algoritmus sledovania pohybu stabilizuje myš pri nerovných pohyboch, takže eliminuje falošné zaznamenávanie pohybu aj pri sotva badateľnom náklone či pootočení myši.

Nezameniteľný symetrický tvar myši s ôsmimi tlačidlami je vhodný pre ľavákov aj pravákov s rôznymi štýlmi držania. Integrovaná pamäť umožňuje uložiť profily priamo to myši a tak nastavenia nie sú závislé od nainštalovanej aplikácie SteelSeries Engine. Mechanické spínače sú navrhnuté na 60 miliónov kliknutí, moderný dizajn podčiarkuje dvojzónové RGB podsvietenie.

SteelSeries Sensei Ten Tilt Tracking

Telo je postavené z moderných vysokokvalitných polymérov, ktoré majú odolať drobným škrabancom, potu z rúk a aj tej najintenzívnejšej hernej párty. Telo je navyše veľmi ľahké, myš má hmotnosť len 93 gramov, čo je pri rozmeroch 126×63×21 mm veľmi slušná hodnota. K počítaču sa pripája dva metre dlhým pogumovaným USB káblom.

Senzor s vysokým rozlíšením treba skutočne skrotiť a na najvyššom nastavení nebude hrať asi nikto. Každopádne, s rozlíšením sa dá začať už na 50 CPI a postupovať po 50 CPI vyššie. Nastavení citlivosti je tak kvantum a každý si nájde presne tú hodnotu, ktorá mu vyhovuje v danej hre najviac.

SteelSeries Sensei Ten TrueMovePro

Myš SteelSeries Sensei Ten je už na našom trhu a zaplatíte za ňu 79 EUR.

Zdroj: TS SteelSeries  

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013