Menu

IFA 2011 – netradičné televízory Hannspree

  • Napísal(a) 
  • Čítať 3272 krát
  • Tlač
  • E-mail

 

Na uplynulom veľtrhu IFA 2011 predstavila spoločnosť Hannspree ďalšie prírastky do modelovej rady Novelty, v ktorej uvádza celkom nový pohľad na dizajn televízorov. A my sme v ich stánku nesmeli chýbať.

Netradičný dizajn, moderné technológie a neštandardné poňatie konceptu LCD televízora symbolizuje radu Novelty od Hannspree. Zabudnite na klasické čierne monitory a televízory, prečo by tieto každodenné spotrebiče nemohli vyzerať inak? Novelty vychádza z produktov Hannspree klasického dizajnu, akurát im pridalo troška infantilný nádych. Pre fanúšikov športu, prezentácie a do detských izieb prináša televízory, ktoré vyzerajú ako basketbalové lopty, jablká alebo plyšové medvede.

Pre fanúšikov amerického futbalu, a pravdepodobne primárne pre americký trh je určená dvojica TV ktorých rám dostal podobu futbalovej šišky. Menší 28“ model ponúka FullHD rozlíšenie, TN panel s pomerom strán 16:10, odozvou 5 ms a jas 400 cd/m2 . Ďalšie parametre sú štandardné pre tento segment, nechýba dvojica HDMI vstupov, kompozitný a komponentný vstup, D-SUB pre pripojenie k PC, dvojica reproduktorov s celkovým výkonom 20 W a možnosť zavesenia na stenu. Druhý model HANNS football ST55HMUB má uhlopriečku 55“, a pôsobí naozaj majestátne. Použitý je 120 Hz panel s pomerom strán 16:10 a FullHD rozlíšením. Pripravené sú štyri HDMI 1.3 vstupy, a USB host pre prehrávanie médií z externého disku. Nič čo by ste nenašli aj pri iných výrobcoch, no takýto dizajn budete hľadať márne.

zoo

Hannspree so sebou prinieslo na výstavisko aj celú zoologickú záhradu. Displeje obalené do „zvieracích oblekov“ majú uhlopriečku 19“ a rozlíšenie 1440×900 bodov, ktoré bolo štandardom pri starších širokouhlých monitoroch s pomerom strán 16:10. Použité TN panely majú o čosi slabšie pozorovacie uhly a kontrast, no v tomto prípade sa s náročnými divákmi nepočíta. Dôležitý je dizajn, a vaše deti vás môžu presvedčiť na čokoľvek, aj na televízor v tvare žirafy, ľadového medveďa alebo zebry. Nuž, riadna zverina.

ape

Novinkou v produkcii je HANNS gorilla 19. 19“ televízor s rovnakými parametrami ako vyššie spomenuté produkty. Výhodou môže byť aj nízka spotreba, ktorá sa pohybuje počas prevádzky okolo hranice 50W. Ak sú vaše deti závislé na televízii, aspoň na tej elektrine ušetríte. Alebo si môžete po preflámovanej noci pozrieť obedňajšie správy s opicou. Doslova.

apple

Ak máte zelenú domácnosť, recyklujete a stravujete sa výhradne zeleninou a ovocím, neznamená to, že musíte zo svojho životného štýlu vylúčiť televízor. A už vôbec nie ak vyzerá ako jablko. Hannspree ponúka nielen malé displeje a fotorámčeky, ale aj 28“ a 55“ prevedenia. A aby ste si ich nepomýlili so skutočnými jablkami, najmä ak máte problémy s odhadovaním rozmerov, vyrába ich nielen v červenom, ale aj striebornom farebnom prevedení.

Ale aby táto novinka nevyznela prvoaprílovým dojmom, môžete si pozrieť aj stránku Hannspree, kde nájdete aj nielen ďalšie netradičné produkty, ale aj celkom seriózne, a obyčajne vyzerajúce LCD TV a monitory.

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013