Menu

Kráľovské hranie za 9000 EUR

  • Napísal(a) 
  • Čítať 7825 krát
  • Tlač
  • E-mail

Ľudovú sumičku, 8990,90 EUR zaplatíte za plne vybavené kreslo pre hráčov a veľmi aktívnych pracovníkov. Tri monitory, výkonný počítač, držiak na poháre, audiosystém a polohovanie. Najvyšší čas dať vedieť svojmu šéfovi.

Emperor Chair 1510 je konečne dostupná! Všetkým nám odľahlo, dočkali sme sa, naše životy budú konečne plnohodnotné. High-tech herné kreslo s integrovanými monitormi a nadupanou hernou zostavou je určené pre tých, ktorí to myslia s hraním alebo v horšom prípade aj s prácou smrteľne vážne. Emperor Chair 1510 má byť podľa výrobcu ideálne a ergonomicky dokonalé pracovné prostredie. Prirodzene, nie je lacné a ani nemá ambíciu takým byť. Použité sú kvalitné materiály a niekoľko viac, či menej podstatných doplnkov navyše.

Rám je vyrobený ručne z kanadskej ocele hrúbky 4,7 mm, sedadlo samotné je z vysokokvalitnej odvetranej textílie, a výrobca poskytuje na kreslo päťročnú záruku. Do hornej časti rámu je možné osadiť jeden monitor s uhlopriečkou 30“, alebo tri 24-palcové displeje. Celý kus rámu s monitormi sa dá výškovo nastavovať, a dosiahnuť tak ideálny pozorovací uhol a najvyššiu úroveň pohodlia. Chýbať nemôže ani štýlové LED podsvietenie, či držiak na nápoje. Na chemickú toaletu sa však pravdepodobne zabudlo.

Kreslo sa bude dať zohnať aj s hotovou počítačovou zostavou v skrinke zo série Obsidian od Corsair. Základná doska s čipsetom Z87 na sebe ponesie o štvrtinu pretaktovaný Core i7 Haswell, a jednu, alebo dve high-end grafickej karty podľa vlastného výberu. Vyladená zostava bude mať okrem podsvietenej skrinky aj podsvietené pamäťové moduly, modrobiele opletenie kabeláže, či hliníkový čelný panel.

Základná cena Emperor Chair 1510 bez komponentov je 4999,90 EUR, dve tisícky si zaplatíte za herný počítač, a celková zostava kresla, počítača, monitorov a ozvučenia vyjde na deväť tisícok. Ak sa vám to zdá priveľa, nesmieme zabudnúť na tri kartóny energetických drinkov, ktoré dostanete ku kreslu zadarmo. A to sa už oplatí.

Zdroj: TS Caseking.de

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013