Menu

Logitech Mini Boombox ako skutočný vreckový reproduktor

  • Napísal(a) 
  • Čítať 2639 krát
  • Tlač
  • E-mail

Sú reproduktory klasické, potom tie prenosné a napokon aj celkom malé, vreckové. Nie vždy platí, že kvalita zvuku klesá s fyzickými rozmermi, čo sme mohli počuť pri niektorých prenosných reproduktoroch, ktoré už na trhu Logitech má. Nadviaže vreckový Mini Boombox na dobrú tradíciu?

Logitech navrhol špeciálnu akustickú komoru, vďaka ktorej dokáže kompaktný reproduktor poskytnúť veľmi dobrú kvalitu zvuku v celom rozsahu. Užiť by ste si tak mali nielen basové linky pri počúvaní hudby, ale aj čisté telefonovanie či IM. Logitech Mini Boombox by tak mal predstavovať doplnok rovnako mobilný, ako je smartfón alebo herná konzola. Pri sledovaní filmu na tablete sa tak nemusíte uskromniť s väčšinou málo výkonnými reproduktormi, ktoré zariadenia tohto typu v drvivej väčšine ponúkajú.

Grafiti_bike_300DPI

Vláčiť sa s káblami už nie je v móde, preto ani v Mini Boombox nemôže chýbať možnosť bezdrôtového pripojenia cez Bluetooth, pričom podporované sú A2DP profily a HFP 1.5. Vstavaná batéria, dobíjateľná cez USB vydrží v závislosti od spôsobu používania a hlasitosti až desať hodín, čo vzhľadom na tak malé zariadenie nie je málo. Osoby so slabším zrakom poteší podsvietený ovládací panel. Nechýba ani klasický linkový vstup pre pripojenie takmer akéhokoľvek vstupného zariadenia.

BoomBox_Female_300_DPI

Pri Logitech sme zvyknutí na kvalitné dielenské spracovanie, a aj dobrú kvalitu zvuku, a za cenu 79,99 € ju budeme očakávať aj pri Mini Boombox. Keď sa na to pozriete ako na reproduktor k mobilu, nie je to určite málo, no je to cena odzrkadľujúca reproduktor s dotykovým ovládaním, Bluetooth konektivitou, vstavanou batériou a pod známou značkou.

Zdroj: TS Logitech

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013