Menu

Magio pláž sľubuje najlepšiu dovolenku v Bratislave

  • Napísal(a) 
  • Čítať 2639 krát
  • Tlač
  • E-mail

S prívlastkom "Najlepšia dovolenka v meste" je už niekoľko dní otvorená obľúbená Magio pláž na Tyršovom nábreží. Svoje brány otvorila 15. júna a svojim návštevníkom ponúkne pohodlie a služby letoviska presne 80 dní.

Tohtoročná pláž je už dvanásta v poradí a v ničom nezaostáva za predchádzajúcimi ročníky. To svoje si nájdu priaznivci športu i kultúry. Partnerom pláže je Golem club, ktorý pripravil rôzne druhy tréningov (joga, pilates, tabata, kruhové tréningy, Spartan Race, zdravotné cvičenia). Bežci sa budú môcť zapojiť do tréningov s Adidas a prichystať sa na septembrový Telekom Night Run. Chýbať nebudú ani pravidelné hodiny tanca.

Fanúšikovia filmov sa môžu znova tešiť na Bažant kinematograf, Cestovateľské kino s Bubo Travel, fanúšikovia dobrej hudby zasa na koncerty Etherwood, Korben Dallas či Majk Spirit.

Magio pláž je vždy aj o technológiách, návštevníci si môžu vyskúšať virtuálnu realitu, Magio obývačku s komponentmi SmartHome a dozvedieť sa niečo viac o aktuálnych trendoch smart domácnosti.

Pasívni športovci si prídu na svoje v občerstvovacej zóne, kde budú vysielané prenosy z LaLigy, Wimbledonu a Tour de France.

Tony piesku a kubíky letnej atmosféry budú otvorené do nedele 2. septembra.

Zdroj: TS Telekom

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013