Menu

Mionix uvádza na trh svoju prvú hernú klávesnicu

  • Napísal(a) 
  • Čítať 2231 krát
  • Tlač
  • E-mail

Spoločnosť Mionix zaradila do svojej ponuky svoju prvú mechanickú klávesnicu určenú pre hráčov. Mionix Zibal 60 sa objaví aj na našom trhu a určená by mala byť pre najnáročnejších hráčov, ktorí si však potrpia na klasické rozloženie tlačidiel.

Mionix je v našich končinách zatiaľ málo známa značka, ktorá sa špecializuje na herné periférie s cieľom priniesť hráčovi maximálnu presnosť a kontrolu nad ovládaním hry. Z hľadiska dizajnu sa v prípade Mionix nedočkáte žiadnych výstrelkov, stavia na klasických a osvedčených návrhoch, jedná sa však o prvotriedne herné náradie, ktoré ani zďaleka nie je také lacné, ako na prvý pohľad vyzerá.

mionix zibal 60 layout

Zibal 60 je klávesnica orientovaná na skutočných hráčov a preto je vybavená spínačmi Cherry MX black s lineárnou charakteristikou a životnosťou až 50 miliónov stlačení. K zopnutiu spínača MX black dochádza už po 2 mm stlačení, pričom celý zdvih je dvojnásobne väčší. Oproti membránovým tlačidlám tak ponúka väčšiu istotu pri dlhých stiskoch, a v porovnaní s tlačidlami s krátkym zdvihom nedôjde k nechcenému prerušeniu.

Samozrejmosťou hernej klávesnice je schopnosť zaznamenať až šesť stlačených kláves súčasne a chýbať nesmie ani podsvietenie. To je v prípade Zibal 60 v zelenej farbe, pričom podsvietené sú samostatné klávesy s laserovou potlačou. Intezitu podsvietenia je možné nastaviť v troch krokoch a svietiť môže celá klávesnica, alebo len klávesy WSAD.

mionix zibal 60 USB

Úľavu pri dlhých herných seansách prinesie oddeliteľná opierka pre zápästia. Celá klávesnica je zostavená tak, aby vydržala aj skutočne intenzívne a nervózne momenty. Je vybavená 1,6 mm hrubým oceľovým rámom a robustným opleteným USB káblom. Ten je doplnený aj o analógové konektory headsetu, ktorý je tak možné pripojiť priamo ku klávesnici.

Mionix Zibal 60 sa objaví na našom trhu v týchto dňoch, odporúčaná cena je stanovená na 139 EUR.

Zdroj: TS Mionix

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013