Menu

MSI predstavuje barebone pre hráčov Nigthblade

  • Napísal(a) 
  • Čítať 2802 krát
  • Tlač
  • E-mail

Barebone počítače sú dnes už len okrajovým segmentom trhu, no Nightblade je na rozdiel od malých kancelárskych počítačov z celkom iného súdka. Zameraný je na hráčov a sľubuje vysoký výkon v maloformátovej skrinke.

Nie nie, toto nie je žiadna NM70tka, aj najnovšie hry budú mať dostatok výkonu. Len 16 litrov objemu má skrinka na ktorej postavila spoločnosť MSI svoj nový herný barebone Nightblade. Aj napriek malým rozmerom sľubuje vysoký výkon bez kompromisov. Malá skrinka umožnila dať počítaču výraznú tuhosť, Nightblade sa tak dá prenášať za madlo v prednej spodnej časti po čelným panelom. Základom barebone je základná doska ITX formátu zo série MSI GAMING na čipsete Z87, 600 W 80 PLUS Gold napájací zdroj, upravené chladenie a niekoľko unikátnych funkcií.

Základná doska podporuje Intel Core procesory postavené na architektúre Haswell, a plnohodnotné grafické karty s dvojslotovým chladením a dĺžkou až 290 mm. Nemusíte sa tak uspokojiť s najnovším hitom SFF počítačov, grafikou GeForce 750 Ti, ale postaviť herný výkon napríklad na R9 290X. Do skrinky sa vmestí i dvojica SSD diskov, klasický 3,5“ disk i slim optická mechanika. Základná doska disponuje Wi-Fi adaptérom od Intel a E2200 Killer Gigabit LAN.

Jedným z najzaujímavejších detailov je tlačidlo OC Genie na čelnom paneli skrinky. Po jeho stlačení sa spodné nasávacie otvory rozžiaria červenou farbou, a komponenty vo vnútri zvýšia svoje pracovné frekvencie. OC Genie sa dá aktivovať jednoduchým stlačením tlačidla, bez potreby konfigurácie a vstupovania do softvéru. O všetko sa postará automatika priamo na HW úrovni. Súčasťou chladenia je ventilátor s dynamicky riadenými otáčkami, a v prípade potreby je schopný točiť sa rýchlosťou až 3600 ot./min. Ďalšie tri ventilátory sa starajú o dobrý prietok vzduchu skrinkou a efektívne chladenie aj v pretaktovanom OC Genie režime.

Zdroj: TS MSI

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013