Menu

noblechairs ponúka luxusné stoličky pre hráčov

  • Napísal(a) 
  • Čítať 3799 krát
  • Tlač
  • E-mail

K serióznemu počítačovému hraniu patrí aj seriózne sedenie a spoločnosť noblechairs, ktorá sa zaoberá produkciou pohodlných stoličiek pre hráčov to s hodinami sedenia pred monitorom myslí vážne.

Sedenie za počítačom sa stáva zaujímavou témou a po pohodlných a ergonomicky vhodných stoličkách rastie dopyt. Ergonomické sedenie je rozvíjajúcim sa segmentom trhu a tí výrobcovia, ktorí ho podchytili ako prví to majú u hráčov rozohrané najlepšie. Nováčikovia sa preto musia snažiť, a jedným z nich je aj noblechairs, ktorá síce nemá široké produktové portfólio, no zato ponúka napríklad stoličky z pravej kože.

noblechairs epic detail 1

noblechairs zatiaľ ponúka v podstate len jeden dizajn stoličky, ktorá dostala skromné meno Epic. V základe stojí 339 EUR a používa PU imitáciu kože. Ergonomické operadlo stoličky s bočnými oporami pre chrbát a kosoštvorcovým šitím predstavuje dobrú oporu pre dlhé hodiny sedenia za stolom, pričom je zabezpečené adekvátne odvetrávanie. Sedadlo vyplnené pamäťovou penou s perforovanými komôrkami sa ľahšie prispôsobí pozadiu hráča a pritom necháva priestor pre prestup vzduchu a udržiavanie príjemnej teploty. Pribalená je aj dvojica odoberateľných vankúšikov pre ďalšiu úpravu pozície sedenia podľa individuálnych potrieb.

Na trhu existujú aj lacnejšie stoličky podobného razenia, ale noblechairs si zakladá na kvalite prevedenia a preto je napríklad hrúbka poťahu 1,5 mm, o 25% viac ako pri bežných herných stoličkách, takže aj ich životnosť by mohla byť dlhšia. Opierky pre ruky sú samozrejme polohovateľné v štyroch smeroch a pätica koliesok s priemerom až 60 mm a nylonovým poťahom je vhodná pre tvrdé aj mäkké podlahy.

noblechairs epic detail 2

Stolička Epic je dostupná v čiernej farbe, s voliteľným čiernym, červeným, modrým a zlatým šitím, prípade v špeciálnej SK GAMING edíci za 349 EUR. Za skutočný nádych luxusu si však musíte priplatiť ďalšie dve stovky, za 549 EUR si môžete vybrať stoličku Epic v pravej koži.

Zdroj: noblechairs.com

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013