Menu

Potrebujete každodenný dozor? ThermalTake má riešenie

  • Napísal(a) 
  • Čítať 2193 krát
  • Tlač
  • E-mail

ThermalTake sa stále sústredí predovšetkým na výrobu počítačových skríň a komponentov chladenia, a že je v tomto segmente doma, dokazuje aj najnovšia skriňa veľmi poeticky pomenovaná. Overseer RX-I eSports.

Overseer RX-I eSports prichádza v agresívnom dizajne plnom ostrých hrán, perforovaných plôch a chýbať nemôže ani modré podsvietenie. Ako sa na radu produktov s prívlastkom eSports patrí, Overseer RX-I má za úlohu zaujať predovšetkým hráčov na PC platforme (a pravdepodobne tých mladších, odchovaných na transformeroch).

Modré podsvietenie, matný čierny nástrek celého šasi, masívny plastový horný a predný kryt a perforácia sú prvky typické pre segment herných počítačových skríň. Samozrejme, videli sme už kadejaké zverstvá aj v podaní menej známych a lacnejších čínskych výrobcov, tchajwanský ThermalTake však vždy dokázal pridať dávku inovácie a funkcie, ktoré oslovia aj skutočných entuziastov. Práve tú extra smotánku nájdete v hornej časti skrine. Okrem USB 3.0, ktoré sa stáva štandardom aj v strednom segmente a eSATA portu tu nájdete aj podsvietenie tlačidiel s efektom „dýchania“ a dok pre pevné disky. Nemusíte tak riešiť externé boxy ani káble, obyčajný disk stačí vložiť do šachty a môžete kopírovať dáta rovnako rýchlo, ako cez eSATA alebo priamym pripojením k doske.

tt_overseer_side

Ani vo vnútri Overseer RX-I nezaostáva ani z hľadiska vnútornej konštrukcie, vmestíte do nej akúkoľvek grafickú kartu s dĺžkou do 340 mm, šesť 3,5“ pevných diskov, tri 5,25“ zariadenia a aj dosky formátov E-ATX. Chýbať nemôžu ani prachové filtre, trojica ventilátorov (dva by mali byť podsvietené) z domácej produkcie a rozšírený manažment kabeláže.  

Na cenu a dostupnosť Overseer RX-I eSports si ešte budeme musieť počkať, ale ThermalTake s uvedením na trh určite nebude dlho otáľať.

Zdroj: techpowerup.com

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013