Menu

Razer má nové slúchadlá Kraken Pro

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Čítať 2677 krát
  • Tlač
  • E-mail

Zbrusu nová verzia najobľúbenejších slúchadiel pre profesionálnych hráčov má ovládanie hlasitosti a vypínanie mikrofónu priamo na kábli.

Razer Kraken Pro je teraz vybavený plne zatiahnuteľnými mikrofónom a má ovládanie hlasitosti a vypínanie mikrofónu priamo na kábli.

"Razer Kraken Pro je stelesnením všetkého, čo skutoční hráči od kvalitných slúchadiel očakávajú," hovorí Min-Liang Tan, spoluzakladateľ a výkonný riaditeľ spoločnosti Razer. "Vďaka tomu, že sme na kábel pridali ovládacie prvky, poskytujú táto obľúbená slúchadlá Progamer ešte väčší užívateľský komfort ako kedykoľvek predtým."

Slúchadlá Razer Kraken Pro, ktoré sú k dispozícii v zelenej, čiernej a bielej variante, sú navrhnuté tak, aby bola čo najpohodlnejšie aj pri dlhom hraní a môžu sa pochváliť dokonalým vyvážením váhy, funkčnosti a výkonu. Uzatvorené polstrované náušníky poskytujú dobrú zvukovú izoláciu, sú zárukou ničím nerušeného herného zážitku aj pri dlhodobom používaní a dokonale sa hodia pre cvičné zápasy a aj turnaje.

Razer Kraken Pro je vlajkovou loďou zvukových zariadení Kraken, medzi ktoré sa ďalej radí aj model Razer Kraken 7.1 Chroma, ktorý je napájaný cez USB a ponúka 16,8 milióna farebných možností, a zvukové riešenie pre konzolu Xbox One. Slúchadlá sa budú predávať v doporučenej cene 99,99 eur.

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013