Menu

Trust predstavuje ďalšie prvky inteligentnej domácnosti

  • Napísal(a) 
  • Čítať 2631 krát
  • Tlač
  • E-mail

Pri mene spoločnosti Trust sa nám viac vybavia počítačové periférie ako smart home zariadenia. Popri myšiach, klávesniciach či volantoch nachádzame so značkou Trust aj produkty segmentu, ktorému je predpovedaná veľká budúcnosť. A preto by bola škoda komponenty inteligentnej domácnosti neponúkať.

Trust poskytne záujemcom už celkom rozvinutú platformu vrátane Trust Security System, ktorý je teraz rozšírený o Wi-Fi kameru s IR prísvitom. Kamera ponúkne rozlíšenie 1280×720 bodov a širokouhlý objektív pre pokrytie väčšieho priestoru. Pomocou aplikácie Trust Smart Home podporujúcou zariadenia s Androidom a iOS je možné obraz sledovať cez internet v podstate odkiaľkoľvek. Kamera samozrejme dokáže detegovať pohyb a zobraziť v aplikácii notifikáciu. Záznam sa ukladá na microSD kartu v kamere, vo výbave sa nachádza aj vstavaný reproduktor pre vzdialenú komunikáciu. Súčasťou balenia je stojan pre umiestnenie na horizontálnu plochu a na stenu a trojmetrový napájací kábel. Odporúčaná cena je 79,99 EUR.

Trust Wireless switching set 2 Trust Wireless switching set 3

Wireless Switching Set pozostáva z bezdrôtového ovládača AWST-8800 a objímky so závitom E27, ktorá sa naskrutkuje do klasickej objímky a z akejkoľvek lampy tak vytvorí smart svietidlo. Vypínač sa dá jednoducho prilepiť či priskrutkovať na požadované miesto. Pokročilejším riešením je sada AYCT-102 s ktorým sa dá ovládať až 16 spárovaných prijímačov a rozsvecovať  a aktivovať či deaktivovať ďalšie zariadenia v portfóliu Trust Smart Home. Obe sady budú stáť 44,99 EUR.

Trust LED

Medzi novinky sa zaradila aj LED žiarovka Wireless Dimmable LED Bulb ALED-2709 s integrovaným bezdrôtovým modulom pre komunikáciu s vypínačmi a ovládačmi Trust, rovnako ako aj s aplikáciou v tablete či smartfóne. Žiarovka má príkon 9W, teplé biele svetlo a svietivosť 806 lumenov a pre tlmenie svetla nepotrebuje žiadne ďalšie zariadenie či stmievač. Vďaka závitu E27 bude kompatibilná so širokým spektrom svietidiel. V ponuke sa objaví za celkom atraktívnych 21,99 EUR.

Trust Wireless switching set

Pre ovládanie bežných lámp či ďalších zariadení pripojených do zásuviek prichádza Wireless Switching Set APA3-1500R obsahujúci tri bezdrôtové zásuvky a ovládač. Adaptéry sú opatrené detskou ochranou a zvládnu zariadenia s príkonom do 1500W. Odporúčaná cena je 29,99 EUR.

Zdroj: TS Trust

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013