Menu

HP otvára prvé cloud democentrum pre EMEA

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Čítať 1661 krát
  • Tlač
  • E-mail

Spoločnosť HP oznámila, že stredisko Computacenter Germany v nemeckom Ratingene sa stalo prvým democentrom cloudových technológií HP (tzv. Cloud Center of Excellence, CCoE) v regióne Európy, Stredného Východu a Afriky (Europe, Middle East and Africa, EMEA).

Democentrá tohto typu umožňujú obchodným partnerom HP názorne predviesť cloudové technológie a ich potenciál podnikovým zákazníkom, ktorí uvažujú o ich nasadení.

Computacenter Germany je vybavené najnovšími technológiami, ktoré slúžia na demonštráciu súčasných možností cloudu v ukážkovom prostredí koncových zákazníkov. Kľúčové časti democentra tvorí hardvér HP CloudSystem Matrix, úložné systémy HP 3PAR a softvér HP Cloud Service Automation for Matrix.

Veľmi nás potešilo, že sme dostali možnosť otvoriť prvé cloudové democentrum HP v oblasti EMEA,“ povedal Reiner Louis, člen predstavenstva Computacenter Germany. „Cloud od základu mení spôsob využitia technológií, ale zďaleka nie každý si ešte dokáže predstaviť jeho možnosti. Tímy našich návrhárov a inžinierov sú preto pripravené ukázať všetkým zákazníkom skutočnú silu cloudu v prirodzenom prostredí.“

Democentrá HP CCoE hrajú kľúčovú úlohu v našom programe EMEA Cloud Channel Program", dodala Barbara Hallmanns, EMEA Channel Sales Manager pre zariadenia HP Converged Infrastructure. „Aj naďalej plánujeme významne rozširovať portfólio cloudových riešení a vďaka HP CCoE môžu naši obchodní partneri a zákazníci vidieť všetky novinky na vlastné oči v reálnej prevádzke. Sami potom najlepšie posúdia výhody, ktoré môže priniesť transformácia ich prostredí do cloudu.“

HP CCoE predstavujú spoločnú investíciu spoločnosti HP a jej obchodných partnerov. Využívajú komplexné riešenie HP CloudSystem, ktoré kombinuje architektúru HP Converged Infrastructure so softvérom HP Cloud Service Automation pre unifikované budovanie a správu cloudových služieb naprieč privátnymi, verejnými či hybridnými modelmi.

Democentrá HP CCoE sú súčasťou sponzorovaného programu divízie HP Software zameraného na podporu partnerov prostredníctvom zdrojov, školení a programov pre prezentáciu cloudu. Program pracuje s licencovaným softvérom aj riešeniami SaaS. Cloudové riešenia v súčasnosti predstavujú skvelú príležitosť pre HP channel partnerov a špeciálne pre partnerov divízie HP Software, u ktorých zákazníci aktívne vyhľadávajú odborné rady, návrhy riešení a správy cloudových služieb, či tipy na modernizáciu aplikácií pre fungovanie v cloude.

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013