Menu

Úspora nákladov bez straty kvality: Nákup náhradných tonerov do tlačiarne

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Čítať 731 krát
  • Tlač
  • E-mail

Podnikať dnes už ani zďaleka nestačí myslieť iba na svoje zisky a úspech. Z viacerých dôvodov je nutné pri vykonávaní každej jednej činnosti brať ohľad aj na čoraz viac ohrozené životné prostredie. V biznise to platí dvojnásobne! Podniky preto majú v tomto smere povinnosť zabezpečiť, aby ich postupy nepoškodzovali životné prostredie, analyzovali svoje procesy a hľadali spôsoby, ako ich zlepšiť spôsobom šetrným k životnému prostrediu.

Renovácia je jedným z najcennejších procesov, ktoré podniky používajú na dosiahnutie tohto cieľa. Veľmi často sa renovácia tonerov do tlačiarne využíva pri tlači,  bez ktorej podniky stále nedokážu fungovať. Ochrana životného prostredia však nie je jediná výhoda použitia alternatívnych tonerov.

Lacné tonery sú nákladovo efektívne

Každá jedna firma v dnešnej dobe hľadá spôsoby, ako si znížiť náklady, pretože energetická a ekonomická kríza majú svoju silu. Jedným z riešení je používanie kvalitných lacných tonerov do tlačiarní. Suma tohto spotrebného materiálu sa samozrejme líši v závislosti od zdroja, no určite  môžete, v porovnaní s nákupom v klasickom obchode alebo supermarkete, očakávať od tejto alternatívy až 30 % - né zníženie cien.

Poskytujú flexibilitu rozpočtu

Razantným znížením výdavkov na alternatívne tonery CE285A si môžete dovoliť alokovať úspory inde, čo vám poskytuje páku na to, aby ste urobili viac s rovnakým rozpočtom. To môže zahŕňať čokoľvek od nákupu iných kancelárskych potrieb, modernizácie tlačového hardvéru alebo dokonca investície do marketingových kampaní, ktoré prinesú vašej firme vyšší predaj. Úspory tiež môžete potom investovať do kritických iniciatív.

Vytvárajú kvalitné výtlačky

Proces renovácie atramentových alebo laserových kaziet je viac než len dopĺňanie tonera. Zahŕňa tiež demontáž a opravu opotrebovaných častí pred ich opätovným naplnením. Môžu sa napríklad opotrebovať valce tonerovej kazety. Dôveryhodní repaséri musia potom tieto opotrebované bubny vymeniť za nové, čím sa zaistí, že tlačiareň dokáže vykresľovať strany pri vyberaní tonera rovnako ako pri novej kazete.

Udržujú kazety mimo skládok

Výhody, ktoré ponúkajú repasované atramentové tonery na zníženie emisií skleníkových plynov, sú jasné. Tonery však ovplyvňujú životné prostredie aj iným spôsobom. Každá kazeta, ktorá je repasovaná, neskončí na skládke a udrží množstvá odpadu a oleja mimo skládok. Ak teda chcete znížiť svoju uhlíkovú stopu pri zachovaní potrebného komfortu v podnikaní, repasované, alternatívne tonery sú ideálne riešenie!

Zdroj obrázka: antpkr/Shutterstock.com

 

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013