Menu

Xiaomi Mi Band 4: Špičková kvalita za rozumnú cenu

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Čítať 1038 krát
  • Tlač
  • E-mail

Svet moderných technológií dnes ponúka mnohé. Od klasických dotykových telefónov až po inteligentné hodinky či fitness náramky. S tým, ako rýchlo sa doba hýbe vpred, sa aj trh každým rokom rozrastá o technické vymoženosti. 

Monitorujte svoje aktivity

Xiaomi Mi Band 4 prináša novú, v poradí už štvrtú generáciu fitness hodiniek, ktoré slúžia ako pomocník nielen pre profesionálnych športovcov. Ich úlohou je monitorovanie a optimalizácia vašich športových aktivít. Nová edícia taktiež ponúka väčšiu výdrž batérie, vďaka čomu zvládnu hodinky plne fungovať až po dobu dvadsať dní. Prinášajú veľa bonusov a výhod, ako napríklad:

  • sledovanie dĺžky a kvality spánku,
  • krokomer s výpočtom spálených kalórií a meraním vzdialenosti,
  • aplikácia Mi Fit, dostupná pre iOS aj Android,
  • príjem nových upozornení z telefónu,
  • možnosť ovládať hudbu z telefónu.

Jedinečným plusom je taktiež fakt, že Xiaomi Mi Band 4 sú plne vodotesné, a to až do hĺbky päťdesiat metrov. Sú vyrobené z ľahkého, príjemného materiálu, ktorý vašu kožu nijak nedráždi a jeho zloženie tvorí poly-karbonát. Na displeji taktiež nájdete 2,5D tvrdené sklo, ktoré vaše hodinky ochráni pri každom nečakanom páde.

Analyzuje vašu dennú aktivitu

Vďaka prepojeniu s aplikáciou Mi Fit, ktorú si zdarma stiahnete do vášho telefónu, môžete sledovať zaznamenané údaje o kvalite spánku, vašej dennej aktivite či srdcovom tepe. Dozviete sa, aká je vaša aktuálna kondícia a zdravotný stav, a budete vedieť, ako ďalej postupovať. Aplikácia vytvára aj analýzy, ktoré môžete navzájom porovnávať a sledovať tak váš progres.

Vizuálov je na výber niekoľko

Čo sa týka ciferníka, aj tu je ponuka pomerne pestrá. Stačí, keď si priamo na vašich hodinkách nastavíte dizajn, ktorý sa vám bude páčiť najviac. Aj samotný remienok má možnosť výmeny, takže farieb budete mať koľko len chcete, od klasickej čiernej až po ružovú či červenú.

Xiaomi Mi Band 4 je tiež ideálny adept na narodeninový alebo vianočný darček pre každého športovca.

Zdroj obrázka: photoDiod / Shutterstock.com

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013