Menu

Užitočné aplikácie pre Google Chrome

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Zverejnené v Softvér
  • Čítať 6274 krát
  • veľkosť písma zväčšiť veľkosť písma zväčšiť veľkosť písma
  • Tlač
  • E-mail

Gmail pracujúci aj bez pripojenia na internet, kancelársky balík ktorý vás nič nestojí, alebo nahnevané vtáčiky, ktoré nemajú radi prasiatka. To je len časť zaujímavých programov pre prehliadač Google Chrome.

chrome_web

 

Chrome obsahuje svoj vlastný obchod s aplikáciami - Chrome Web Store. Nachádzajú sa v ňom tisícky aplikácií od pracovných nástrojov, cez úpravu fotografií až po nakupovanie, od hier po vzdelávacie programy, od varenia až po šport. Vybrali sme niekoľko aplikácií a hier, vďaka ktorým si môžete spríjemniť svoj digitálny život.

Offline Google Mail

Gmail je veľmi obľúbený a dostupný freemailový klient od spoločnosti Google. Táto aplikácia Vám umoźní prístup k emailom aj keď práve nie ste na internete. Užitočný je aj doplnok Google Mail Checker, ktorý priamo na lište prehliadača pridá ikonu, ktorá Vás upozorní na nový email.

Astrid Tasks

Je manažér úloh, ktorý umožňuje jednotlivcom aj skupinám mať prehľad o svojich naplánovaných aktivitách. Ba čo viac, vďaka tejto šikovnej aplikácii pre prehliadač Chrome  môžete napríklad svoju milovanú polovičku poslať na nákup a to bez nutnosti dlhého vysvetľovania, jednoducho jej túto úlohu pridáte na jej zoznam úloh. Len pozor! Funguje to aj naopak.

Picasa a Picnik

Webový album Picasa poskytuje rýchly a jednoduchý spôsob zdieľania fotografií a videí na internete. Cez integrovanú aplikáciu Picnik zvláda Picasa aj základnú editáciu fotografií a použitie pôsobivých grafických efektov.

Dokumenty Google

Tento kancelársky balík prístupný cez internetový prehliadač Chrome je skvelou bezplatnou alternatívou na vytváranie a editovanie rôznych dokumentov on-line. Tradične ponúka textový editor a tabuľkový kalkulátor, tvorbu prezentácií, obrázkov, či grafov. Výhodou je, že vytvorené dokumenty môžete jednoducho editovať a zdieľať online s kolegami a priateľmi a máte ich k dispozícii s ktoréhokoľvek počítača s pripojením na internet. Zaujímavý doplnok Gmail Attachments To Docs umožní používateľom služby Gmail priamo ukladať prílohy z emailov do Dokumentov Google.

Weather Underground

Jednoduchá aplikácia, ktorá automaticky určí, kde sa práve nachádzate a zobrazí aktuálnu predpoveď počasia na týždeň dopredu. Bonusom sú pekné fotografie prírody na pozadí okna aplikácie.

Angry Birds

Táto zábavná, ba priam až nákazlivá hra, je známa hlavne z mobilných telefónov. Ako skvelé odreagovanie si ju však môžete zahrať aj priamo cez prehliadač Google Chrome. Dostupné sú aj ostatné verzie ako Angry Birds Seasons či Andgry Birds Rio.

Vortal Combat

Staňte sa pilotom vesmírnej rakety a prestrieľajte si cestu cez množstvo votrelcov v tejto zábavnej 2D arkáde.

Privat Joe - Dungeons

Táto oldschoolová skákačka vás dokáže zabaviť aj na celé hodiny a funguje ako skvelé odreagovanie pri práci. Okrem katakomb sa s vojakom Joeom môžete vybrat bojovať do mesta v Private Joe: Urban Warfare, či prosti zlým zombíkom v Private Joe - Zombie Invasion.

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013