Menu

Samsung hľadá najlepších hráčov Angry Birds

  • Napísal(a) 
  • Čítať 4668 krát
  • Tlač
  • E-mail

Nasr..nasrdené vtáky sa stali z jednoduchej hry celosvetovým fenoménom a veľkým biznisom. Okrem množstva tematicky zameraných levelov, herného príslušenstva, hračiek, oblečenia a všakovakých harabúrd ich môžete mať aj v podobe aplikácie pre Smart TV od Samsung. A ten hľadá toho najlepšieho hráča.

Samsung Smart TV ponúkajú na svojom obchode s aplikáciami aj verziu Angry Birds upravenú pre ovládanie pohybom. Stačí sa postaviť pred obrazovku a mávať rukami, podľa možností v zmysle ovládania hry. Vďaka technológií Motion Control tak máte osud zákerných prasiat doslova vo svojich rukách. Angry Birds na televízore naozaj fungujú a z vlastných skúseností vieme, že sa to aj dá hrať. Možno nie tak pohodlne ako na tablete, ale o to väčšia zábava to je.

Kto vie najlepšie mávať rukami pred obrazovkou sa bude Samsung snažiť zistiť počas troch dní. 1.decembra príde so svojim stánkom do Prahy na Letňany, 2.decembra do Avionu v Brne a 8. decembra do novootvoreného OC Central v Bratislave. Súťaž bude prebiehať v Angry Birds aréne, od 9:00 do 20:00, do večerného finále postúpia len tí najlepší.

Angry_Birds_Samsung

Hráči budú rozdelení do dvoch kategórií podľa veku, a to od 7 do 18 a nad 18 rokov. Traja najlepší v prvej kategórii dostanú Samsung Galaxy Ace II, pre štvoricu najlepších sa súťaž ešte neskončí, a budú si musieť urobiť výlet 13. decembra do Londýna, kde sa uskutoční finálové kolo. Ak uspejú i tam, čaká ich cesta okolo sveta so spoločnosťou Samsung.

Zdroj: TS Samsung

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013