Menu

Eset vyhral v antiphishingovom teste

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Čítať 2654 krát
  • Tlač
  • E-mail

Spoločnosť ESET obsadila v najnovšom antiphishingovom teste AV-Comparatives prvé miesto, čím si zároveň zabezpečila známku Advanced+. Do testu bolo prihlásených 16 bezpečnostných produktov.

 „V teste simuloval AV-Comparatives bežné situácie, pri ktorých sa užívatelia spoliehajú na antiphishingovú ochranu, ktorú im pri surfovaní na internete poskytuje ich bezpečnostný produkt,“ opisuje test AV-Comparatives.

 

„Phishingové kampane sa zameriavali na viaceré druhy osobných údajov, vrátane prístupových údajov do PayPalu, internet bankingu, kreditných kariet, e-mailových účtov, eBayu, sociálnych sietí, online hier a ďalších online služieb,“ dodáva správa AV-Comparatives.

Do augustového testu AV-Comparatives bolo zaradené riešenie ESET Smart Security 6, siedma generácia tohto produktu (momentálne v BETA fáze testovania) bude však na trh uvedená v priebehu najbližších týždňov. Najnovšia verzia ponúkne skvalitnenú anti-malwarovú ochranu a vylepšené čistenie systému. Súčasťou skvalitnenej anti-malwarovej ochrany bude taktiež vylepšený antiphishingový modul.

eset-anti-phishing-test

 

„Z phishingu sa stala reálna epidémia, ktorú kyberkriminálnici zneužívajú s cieľom získať citlivé údaje. Využívajú na to techniky sociálneho inžinierstva. V ESETe máme ochranu našich zákazníkov a bezpečné surfovanie na webe vždy na prvom mieste a sme radi, že to tento test potvrdil,“ hovorí Peter Stančík, špecialista na kybernetickú bezpečnosť zo spoločnosti ESET.

Antivírusová ochrana

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013