Výstrahy
  • JUser: :_load: Nemôžem načítať používateľa s ID: 100
Menu

Inšpirácie na vianočné darčeky na poslednú chvíľu

  • Napísal(a) 
  • Čítať 8921 krát
  • Tlač
  • E-mail

Ak patríte medzi zúfalcov, ktorí s každou pribúdajúcou hodinou čoraz nervóznejšie podupkávajú nohou ešte stále nevediac kde a čo,  máme pár tipov na zaujímavé darčeky na veľmi poslednú chvíľu. Môžete ich vybaviť v pohodlí domova, v papučiach a pyžame, chrúmajúc medovníky. V najlepšom prípade Vás tak uchránime od zbesilého pobehovania medzi ostatnými zúfalcami ktorých bude všade neúrekom.

Pre IT maniaka

Elektronické darčekové poukazy trebárs na Alza.sk. V ponuke majú v hodnote 20€50€.

Pozn.: Alza už dávno nepredáva len elektroniku ale trebárs aj hračky, záhradné náradie, športové potreby, hodinky,parfumy, elektronické knihy či filmy...

Pre tých čo majú radi kreatívny/homemade dizajn

Darčekové poukážky na Sashe.sk.

Obzvlášť vhodné pre ženy, no skrátka nepríde nik kto má rád zaujímavý a nevšedný dizajn. Dosky na krájanie, kabelky, svadobné šaty, tričká, náušnice aj prstene, dekorácie všetkého druhu…a to je len malý prierez portfólia.

Elektronické poukážky nájdete TU, stačí pekne vytlačiť.

Pre hudobného nadšenca

Ak je obdarovaná osoba hudobný maniak a dobre poznáte jeho vkus, vyberte mu niečo z ponuky:  HDtracks.com -od Daft Punk, cez Amy Winehouse až po Buena Vista Social Club či Mozartovo Requiem.

Linnrecords.com -prevažne “klasická” hudba.

Slnko records -slovenský interpreti ako Jana Kirschner, Modré hory, Korben Dallas, Katarzia.

Kúpiť môžete MP3 download alebo fyzické CD (pričom ihneď po zaplatení dostanete link na stiahnutie albumu v MP3 formáte a CD dorazí poštou o pár dní neskôr ako bonus :))

Zaujímavou alternatívou je celoročné predplatné streamovacej služby. Milióny skladieb, známych i neznámych, k dispozícii na telefóne, tablete aj PC kedykoľvek...to rozbúcha srdce každému fanúšikovi muziky.

Tidal (ako jediný ponúka streaming aj v CD kvalite – pre tých čo si na to potrpia, ináč pokračujte nižšie)

Spotify

Deezer

Pozn. 1 : Netušíte aký album vybrať? Zvoľte Darčekovú poukážku a obdarovaný si vyberie sám.

Pozn. 2 : HDtracks aj Linn predávajú hudbu aj vo vysokom rozlíšení. Pokiaľ vyslovene neviete že obdarovaný je „namotaný na Hi-Res” a má náležité vybavenie na jej prehrávanie, kupujte pre istotu CD formát (44.1kHz/16bit ). Sebe ušetríte peniaze a obdarovanému rozčarovanie z toho, že mu to “nehrá”.

Pre filmového/seriálového nadšenca

Predplatné služby HBO GO. Slušná ponuka filmov aj seriálov (napríklad Game of Thrones alebo True Detective)... aspoň kým nepríde Netflix.

Pre Knihomoľa

Martinus.sk - darčekové poukážky od 5 po 100€ alebo elektronické knihy (alternatívne trebárs aj na Gorila.sk)

Pre fanúšika komiksu

Amazon prednedávnom vzal pod svoje krídla službu Comixology.eu. Desiatky tisíc komiksov v digitálnom formáte, klasiky žánru aj nové hviezdy ako napríklad skvelá Saga. Špeciálny mód čítania “Guided view” prináša takmer filmový zážitok a približuje digitálne médium tomu papierovému.

Pozn.: Komiksy sú väčšinou len v anglickom jazyku.

-----------------------

Uvedené linky uvádzame v najlepšom sviatočnom úmysle, bez akéhokoľvek prepojenia na jednotlivé obchody.

Odporúčame nenakupovať splašene (10 minút pred štedrou večerou) a pred nákupom venovať pár minút preštudovaniu podmienok použitia jednotlivých darčekových poukážok/predplatného/downloadov.

Pekné a pokojné sviatky

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013