Menu

mBank otvára svoju vlajkovú kamennú pobočku

  • Napísal(a) 
  • Čítať 2822 krát
  • Tlač
  • E-mail

Internetová banka mBank dnes v bratislavskom obchodnom centre Eurovea otvorila prvú pobočku, ktorá bude slúžiť pre otestovanie nového konceptu prístupu k zákazníkovi. Slúžiť nebude pre hotovostné finančné operácie, ale má poskytnúť lepšie poradenstvo a klientské služby.

Prvá z nových vlajkových pobočiek mBank bude udávať trendy v dizajne i v oblasti služieb pre staršie a pripravované pobočky internetovej banky. S jednotným vzhľadom sa budeme stretávať nielen v kamenných pobočkách, ale aj v internet bankingu a aktualizovaných aplikáciách pre mobilné zariadenia.

mbank 2

Nová pobočka je v poradí už desiata, no zároveň prvá s novým prístupom k zákazníkovi.  Po vzore e-kioskov banky sa v nej nachádzajú tablety pre prístup k svojmu účtu aj v prípade, že nemajú so sebou vlastné zariadenie, alebo malý digitálny „bankomat“ na ktorom sa zabavia deti počas doby, ktorú budú potrebovať ich rodičia napríklad pre vybavenie úveru.

mbank 1

mBank  nestavia novú pobočku do úlohy klasickej bankovej pobočky a ostáva verná svojmu „internetovému“ pôvodu. Hotovostné operácie, ako je vklad či výber prostriedkov z účtu, či napríklad nákup valút tu nezrealizujete, mBank však chce ponúknuť svojim klientom možnosť osobného styku a nadviazania väčšej dôvery. Zamestnanci tu ponúknu poradenstvo a administráciu zložitejších úkonov, ako je napríklad hypotéka či úver na väčšiu sumu peňazí, tie jednoduchšie sú stále otázkou niekoľkých minút a kliknutí v prostredí internetbankingu či mobilnej aplikácie.

Zdroj: TS mBank

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013