Menu

Novinky zo sveta Lineage

  • Napísal(a)  Peter Michalica
  • Zverejnené v Hry
  • Čítať 4817 krát
  • veľkosť písma zväčšiť veľkosť písma zväčšiť veľkosť písma
  • Tlač
  • E-mail

Lineage 2 – Goddess of destruction alebo Lineage 3 je najnovšia novinka, ktorú nám chce NCSoft predstaviť už koncom tohto mesiaca datadiskom-updatom na svojich oficiálnych serveroch.

Lineage II je kórejská MMORPG hra od spoločnosti NCSoft, ktorá je určená hlavne pre bojovne naladených vyznávačov MMORPG žánru. Základom hry je získavanie skúseností (zabíjaním príšer, najlepšie v parte), klanové bitky, väčšinou v podobe dobývania hradu, či pevnosti. Podobných pvp sa môže zúčastniť naozaj veľké množstvo hráčov za mnoho rás a povolaní, ktoré sú v hre pre každého k dispozícii. Každý z hráčov si naviac môže svoju postavu obliecť a vzhľadom upraviť tak, aby reflektovala jeho osobnosť a učinila jeho avatara unikátnou postavou herného sveta. Rovnako komplexné sú aj možnosti sociálnej  interakcie a vývoj postavy a jej schopností. Ovládanie hry je prakticky kompletne prispôsobené pre používanie myši, čo je nesmierne intuitívne a jednoduché.

http://www.youtube.com/watch?v=Y3yZWArckzU

Lineage 2 vznikol 1. októbra 2003. Od toho dňa vznikali nové update; herný svet sa pravidelne aktualizuje, čím sa do neho pridávajú nové predmety, či lokality. Najnovší datadisk má názov Goddess of destruction a ako som už naznačil, ide o prelomový diel, ktorý zároveň vychádza ako Lineage 3. Všetky oficiálne servery včera prešli updatom. Dovŕšením 85 levelu vám bude sprístupnený „Epic Quest“ a po jeho dokončení sa dostanete do novej časti Goddess of destruction.

lineage_2_1

NCSsoft toto pokračovanie ďalej prezentoval ako nadviazanie (prechod) do Lineage 3 a s ním priniesol aj hromadu nových skillov, lokácií, dungeonov, questov, armor setov, zbraní a módnych doplnkov. Európania majú dôvod na radosť pretože údajne by sa mal otvárať nový server lineage2.eu 21.12 tohto roku. Veľa ľudí doposiaľ zúfalo, že oficiálne servery sú len platené a kvôli hraniu nebudú zbytočne vyhadzovať peniaze a tak hrali na menej kvalitných free serveroch. Ale to je už dnes minulosťou, pretože NCSsoft sa rozhodol dať nám najkrajší vianočný darček v podobe free to play. Hra by teda mala byť úplne zadarmo pre všetkých hráčov bez obmedzenia. Ja si myslím, že je to vynikajúci krok vpred a týmto smerom by sa v budúcnosti mohlo uberať viacero spoločností, či herných serverov.

lineage_2_3

Natíska sa však otázka, čo sa stane s free servermi, či už originál PTS, alebo prerobených L2j. Ich budúcnosť je veľmi neistá a takýmto ťahom NCSoft donútil mnohé servery ukončiť svoju existenciu. Avšak sú tu aj veľmi kvalitné CZ/SK servery, na ktorých hráva aj veľa zahraničných klanov. Jedným z takých serverov je l2.czechgamers, ktorý je najkvalitnejší Interlude free server v celej strednej Európe. Preto ma zaujalo, ako chce ďalej pokračovať takýto známy server. Zistil som, že CZG neskladá úplne zbrane proti vlne oficiálnych serverov v podobe free to play hrania a otvára nový projekt l2. Interlude server, ktorý sa má spustiť 2. 12. teda 2 dni po spustení oficiálnych serverov v zahraničí mimo Európy.

http://www.youtube.com/watch?v=qouGCnOBUfw

Ja osobne fandím všetkým podobným serverom ako je napr. už spomenuté CZG pretože bez nich by sme si my hráči nemali kde zahrať staršie verzie lineage 2 ako sú napr. Lineage 2: Prelude -> Chronicle 1 -> Chronicle 2 -> Chronicle 3 -> Chronicle 4 -> Chronicle 5 -> Interlude -> Throne 1 -> Throne 2 -> Throne 3 -> Throne 4 -> Throne 5. Keďže na oficiálnej scéne nikdy staršie datadisky nepropagujú a tak skalným fanúšikom obľúbených verzií l2 neostáva nič iné len hrať na free serveroch.

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013