Menu

HP predstavuje nové servery ProLiant Gen9

  • Napísal(a) 
  • Čítať 2294 krát
  • Tlač
  • E-mail

Spoločnosť HP predstavila nové produktové portfólio serverov ProLiant Generation 9, ktoré reagujú na stupňujúce sa požiadavky zákazníkov pre dátové centrá. Nové technologické funkcie a optimalizovaný dizajn posúvajú štandardy výkonných a moderných dátových centier.

Rastúci tlak na IT organizácie poskytujúce aplikácie a služby pracujúce s čoraz väčším objemom dát vytvára nové nároky na dátové centrá, dynamicky pracujúce s vyššou efektivitou a pri nižších nákladoch. Limitom síce bývajú existujúce architektúry dátových centier, nové servery ProLiant Gen9 by však mali ponúknuť škálovateľné výpočtové zdroje dostatočne flexibilné aj pre meniace sa požiadavky klienta.

Servery sú koncipované pre rôzne pracovné zaťaženie a optimalizované pre konvergenciu, cloud a softvérovo definované prostredia. Na vyššom hrubom výkone nových strojov sa podpisujú unikátne akcelerátory pre PCI-Express zbernice a nasadenie nových procesorov podporujúcich DDR4 pamäte s vyššou priepustnosťou.

Nové portfólio serverov ProLiant Gen9 je určené pre široké spektrum nasadení, od kľúčovej podpory aplikačných služieb až po real-time analýzu unikátnych dát orientovaných na podnikateľské ciele. Ponuka prechádza celým koncepčným spektrom serverových architektúr, od blade a rack serverov až po tower a scale-out servery.  Prvé modely novej generácie budú postavené na procesoroch Intel Xeon E5-2600 v2 Series.

Výsledkom investície podnikov do deviatej generácie serverov HP by mala byť vyššia výpočtová kapacita a efektivita pri viacnásobnej záťaži a to všetko pri nižších prevádzkových nákladoch a lepšej optimalizácii dizajnu a jednoduchšej správe systému. Rýchlosť poskytovania infraštruktúry a IT služieb by sa mala zrýchliť až 66 krát v prípade spolupráce s HP OneView, ktorého plná funkcionalita by mala byť sprístupnená ešte v priebehu tohto roka.

Zdroj: TS HP

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013