Menu

Huawei ponúkne firmám i školám IdeaHub

  • Napísal(a) 
  • Čítať 1658 krát
  • Tlač
  • E-mail

Univerzálny a inteligentný nástroj IdeaHub od Huawei má pomôcť zefektívniť prácu vo firmách i školách. Ide o zariadenie, ktoré kombinuje výhody interaktívnej tabule, dotykového displeja a kamery s inteligentným rozpoznávaním tvárí. Novinka by sa mala objaviť aj na našom trhu už v priebehu októbra.

Huawei IdeaHub má všetky predpoklady stať sa kreatívnym centrom každej firmy. Podporuje tradičné videokonferenčné a komunikačné služby, takže nie je potrebné budovať novú infraštruktúru a inštalovať ďalšie softvérové balíčky do firemných počítačov. Zariadenie kombinuje výkonný hardvér, dostatočné kapacitu pre prácu so softvérom a intuitívne ovládanie s potenciálom vytvoriť jednotný ekosystém. Užívatelia majú možnosť komunikácie prostredníctvom full-HD obrazu a zdieľania obsahu v rozlíšení 4K. IdeaHub je navrhnutý tak, aby vyhovoval rôznym typom prostredia a slúžil ako prenosná konferenčná miestnosť.

Ilustracny 1

Softvér, ktorý IdeaHub používa sa spolieha aj na umelú inteligenciu, takže interakcia so zariadením je intuitívna a jednoduchá.  Umelá inteligencia sa stará o blokovanie okolitých šumov a zvukov, komunikácia s druhou stranou tak bude jasnejšia aj v rušnejšej kancelárii. Funkcia AutoFrame zasa automaticky upravuje uhol kamery v závislosti od veľkosti a tvaru konferenčnej miestnosti a počtu prítomných osôb. Pomocou poľa s tuctom mikrofónov a kamerám so 4K rozlíšením dokáže IdeaHub automaticky lokalizovať hlas hovoriaceho v okruhu ôsmich metrov. Vysoká citlivosť a široké frekvenčné pásmo zaisťuje čistý zvuk v Hi-Fi kvalite.

Zdroj: TS Huawei

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013