Menu

Huawei: Kvalita, do ktorej stojí za to investovať

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Čítať 851 krát
  • Tlač
  • E-mail

Túžite po novom mobilnom telefóne? S každým rokom je výber čoraz ľahší, pretože na trh prichádzajú stále novšie a kompatibilnejšie modely. Môže byť však pomerne zložité nájsť ten správny typ pre vás. Ako v tom všetkom nájsť model, ktorý sa kvalitou rovná cene? Tu je jeden tip.

 

Dorovnáva titánov priemyslu

Vedeli ste, že telefóny Huawei sú treťou najpredávanejšou značkou na svete? Nie je sa vlastne čomu diviť. Ponúkajú špičkový operačný systém, ich fotoaparáty sú s každou generáciou výkonnejšie a sú cenovo dostupnejšie než svetoznáme značky. Kúzlo spočíva v jednoduchosti a modelových radách, ktorými sú:

  • Huawei Mate,
  • Huawei Nova,
  • Huawei Y,
  • Huawei P.

Dostatok bonusov pre každého

Huawei sa okrem nízkej ceny môže pýšiť aj svojimi vymoženosťami, ako je napríklad možnosť používania dvoch Nano SIM kariet naraz či dostupnosť najrýchlejšieho internetu LTE. Najnovšie generácie sú taktiež vodotesné a ponúkajú dokonca až tri objektívy.

Čo sa dizajnu týka, aj tu Huawei boduje na celej čiare, a to s netradičnými farbami, napríklad v podobe modrej, ktorú je možné zohnať hneď v niekoľkých rôznych odtieňoch. Výhodou modelov z posledných mesiacov je reverzné nabíjanie, ideálne napríklad v prípade, keď cestujete a potrebuje rýchlo a bezdrôtovo nabiť svoje slúchadlá alebo iné zariadenie s podporou Qi.

Klasiky, ktoré potešia

Aj Huawei má svojich favoritov, čo získavajú jednu pochvalu za druhou. Z aktuálnych typov je to určite Huawei Mate 40 Pro, ktorý predstavuje zaujímavý fotomobil. Veľmi obľúbeným radom je taktiež P30, konkrétne potom model Huawei P30 Pro alebo Huawei P30 Lite.

K smartfónu nie je na škodu prikúpiť aj ochranné puzdro a sklíčko, ktoré zabránia škrabancom a prasklinám. 

Zdroj obrázka: Juice Flair / Shutterstock.com

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013