Menu

ICY BOX predstavil rámy pre iPhone 4S

  • Napísal(a) 
  • Čítať 2417 krát
  • Tlač
  • E-mail

Zakúpenie nového iPhone 4S by malo byť zážitkom. Najmä keď dva dni čakáte pred obchodom v daždi. Podľa ICY BOX by zážitkom mal byť aj nákup ďalšieho príslušenstva. A najlepšie s logom ICY BOX.

Nemecký výrobca tak zaradil do svojej ponuky aj hliníkové ochranné rámy pre poslednú modelovú radu iPhone. Na rozdiel od niektorých iných produktov pre ochranu azda najznámejšieho telefónu na svete pôsobia výrazne štíhlejšie a menej narúšajú celkový dizajn. Ochranné rámy sú vyrobené z anodizovaného hliníka, takže nepridajú priveľa gramov celkovej hmotnosti a zároveň sú odolné voči oderom a neolúpe sa z nich farba. Veľkosti otvorov v ráme sú prispôsobené pre štandardné Apple konektory a tak je možné, že rozmernejšie redukcie a konektory tretích strán sa vám do otvorov nepodarí vtesnať.

Chrániť telefón pred nárazmi hliníkovým rámom by bolo podobné ako pri búračke dostať facku naškrobeným airbagom. Preto je vnútorná strana rámov opatrená gumenými podložkami, koncom októbra príde aj model s gumenou vložkou po celom obvode rámu. Modelové označenia a ceny nájdete na obrázku, prípadne na stránke výrobcu.

iphone_icybox

Zdroj: TS Raidsonic

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013