Menu

Pripravte sa s Logitechom na Modern Warfare 3

  • Napísal(a) 
  • Čítať 2070 krát
  • Tlač
  • E-mail

Vydanie Call of Duty: Modern Warfare 3 sa nezadržatelne blíži. Logitech v súvislosti s touto hrou pripravil tématicky zameranú klávesnicu a myš z rady G.

Logitech Gaming Keyboard G105

Táto herná klávesnica, ktorá je zároveň oficiálnym produktom pre MW3 disponuje niekoľkými hráčskymi vlastnosťami. Prvou z nich je LED podsvietenie jednotlivých kláves. To je prevedené v zelenej farbe podobnej nočnému videniu. Okrem klasických kláves je k dispozícii aj 6 programovateľných tlačidiel, tzv. G-keys. Každá z nich môže pritom obsahovať až tri nastavenia a v reále je teda k dispozícii 18 prídavných tlačidiel. Na nich môžete uložiť rôzne makrá, ktoré vám umožnia vykonať niekoľko úkonov s klávesnicou poprípade aj myšou jediným stlačením tlačidla.

S podporou Logitech Gaming software môžete dokonca makrá nahrávať aj priamo počas hrania. Klávesnica umožňuje súčasné stlačenie až 5 kláves. To príde vhod najmä pri zložitejších úkonoch no väčšie využitie zaznamenáte pri hraní multiplayeru na jednom PC (split screen, a pod.) za použitia jedinej klávesnice. Samozrejme nechýba ani niekoľko multimediálnych tlačidiel.

Logitech dokonca integroval do klvesnice aj hráčsky režim. Ten takpovediac vyradí z prevádzky klávesy Windows a kontextová ponuka. Nemôže tak dôjsť k náhodnej minimalizácii hry, ktorá by najmä počas hrania multiplayeru mohla byť veľmi nepríjemná. Pri bežné používanie je tu režim "bežné použitie", ktorý tieto klávesy opäť aktivuje. Klávesnica G105 bude na slovensku k dispozícii niekedy v novembri za MOC 69,99€.

Logitech Laser Mouse G9X

Táto herná myš taktiež určená pre MW3 disponuje rozsahom citlivosti od 200 až po 5700 dpi. Medzi jednotlivými rozsahmi sa dá prepínať pomocou nastavení. Zaujímavou súčasťou je aj scrollovacie koliesko MicroGear™ Precision Scroll. To sa dá dokonca prepnúť aj do režimu rýchleho rolovania, pri ktorom koliesko nekladie takmer žiadny odpor a umožňuje naozaj rýchle rolovanie. Pri žiadnej hráčskej myši nesmie chýbyť ani možnosť upraviť si jej hmnotnosť. U G9X je táto funkcia riešená pomocou systému prídavných závaží, ktorých maximálna hmotnosť je až 28 gramov. Opät nechýba ani LED podsvietenie rôznych farieb. Táto myš bude na trhu k dispozícii pravdepodobne v novembri za MOC 79,99€.

Rolovacie koliesko disponuje dvoma režimami nastavenia

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013