Menu

IFA 2011 - Netradičné uvedenie noviniek Lenovo

  • Napísal(a) 
  • Čítať 2179 krát
  • Tlač
  • E-mail

Spoločnosť Lenovo tento rok uviedla na výstave IFA niekoľko zaujímavých noviniek určených nielen pre biznis segment, ale aj pre bežných užívateľov. Spestrila to netradičným akrobatickým vystúpením v podaní dvoch pekných slečien.

 

 

Prvou a pravdepodobne asi najdôležitejšou novinkou je spojenie produktovej línie so spoločnosťou Medion. Tá bola a naďalej aj bude zameraná primárne na comsumer segment, kde ponúkne cenovo zaujímavé riešenia, určené pre bežných užívateľov. Značka Lenovo aj naďalej zostane synonymom pre profesionálne riešenia a určite sa neodpúta od zabehnutej cesty. Produkty Medion budú zamerané aj na užívateľov zakladajúcich si na dizajne, vysokom výkone a multimediálnych funkciách. Uvidíme, aký bude mať táto spolupráca neskorší dopad na aktuálnu líniu notebookov IdeaPad.

V zozname aktuálnych noviniek IdeaPad stále figuruje a na tlačovej konferencii boli oznámené modely U300 a U400, kombinujúce v sebe vysoký výkon a vysoký faktor mobility. Vyrobené sú z jedného kusu hliníka a nájdeme pri nich dokonca aj sklenený touchpad, ktorý by sa svojimi vlastnosťami mohol priblížiť legende zo série notebookov MacBook. Novinkou je aj technológia RapidDrive, pomocu ktorej dokáže byť notebook schopný používania už do 10 sekúnd od zapnutia z úplne vypnutého stavu. Nutnosťou je ale použitie podporovaného SSD disku.

Pre záujemcov o tablety čakajú dve novinky - ThinkPad tablet pre firemnú klientelu a IdeaPad tablet K1 pre bežných uźívateľov. Prvý z nich podporuje množstvo firemných technoplógií pre správu systému, obsahuje aj dotykové pero, NVIDIA Tegra 2 SoC a 10,1" displej Gorilla Glass.

Nakoniec máme pre vás sľubované netradičné uvedenie noviniek:

http://www.youtube.com/watch?v=wSIaxWxJMIg

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013