Menu

K nákupu herného notebooku od Lenovo získate balíček hier zdarma

  • Napísal(a) 
  • Čítať 3431 krát
  • Tlač
  • E-mail

Hry zdarma ku nákupu herného hardvéru vždy potešia. Pre výrobcov je to dobrá príležitosť nielen ako nalákať potenciálneho záujemcu na kúpu, ale aj predviesť možnosti herného systému a pre hráča zasa možnosť zahrať sa ihneď, bez ďalších investícií. Samozrejme, pokiaľ sa bezplatné hry trafia do jeho chutí.

Lenovo ponúkne ku svojim herným notebookom ponúkne celkom pekné spektrum hier a nástrojov, ktoré by asi nemali chýbať na disku žiadneho záujemcu, ktorý to myslí s hraním vážne. V balíčku sa nachádzajú tri hry. Serious Sam 4 poteší rýchlou FPS akciou, širokým množstvom zbraní a rozmanitosťou nepriateľov. Časom sa však môže stať stereotypnou a tak môžete prepnúť na ďalšiu FPSku, trochu staršieho razenia. Battlefield 1 vás zavedie do deja prvej svetovej vojny. Ťažké zákopové bitky, osviežia prvé tanky či lietadlá. Ak vás začne trápiť ťažkosť zákopovej vojny, na odľahčenie môžete stiahnuť po klasickej sekanici s názvom Street Fighter V. Znova staršia, ale zato obľúbená hra s dvanástimi tradičnými a štyrmi novými postavami, peknými arénami a dokonca aj príbehovou linkou.

S nástrojov dostanete trojmesačné predplatné stramovacieho nástroja XSplit a grafický editor Corel Painter Essentials 7. Bonusom je aj mesačné predplatné Basic Access hernej služby Origin a kredit 20 dolárov na nákup v hre Shadow Arena. Celková hodnota balíčka je zhruba 150 EUR.

Ponuka platí pre všetkých zákazníkov Lenovo, ktorí si kúpia jedno zariadenie z vybranej ponuky herných notebookov s procesormi Intel Core i5, i7 alebo i9. Akcia je už platná a vzťahuje sa na 98 vybraných konfigurácií v sériách IdeaPad L340, Legion Y7000, Yoga S740, Legion Y540, IdeaPad Gaming 3, Legion 5, Legion 7, Legion 5P, Legion S7, IdeaPad Creator 5, Yoga Creator 7 a Legion C7.

Ponuka je platná od 19. novembra a pre získanie balíčka je potrebné sa zaregistrovať pomocou sériového čísla nového zariadenia na stránke www.lenovo.sk/hernybalicek/

Zdroj: TS Lenovo

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013