Menu

Mobilný reproduktor a bezdrôtová myš od Verbatim

  • Napísal(a) 
  • Čítať 2221 krát
  • Tlač
  • E-mail

Príslušenstvo k notebookom je azda nevyčerpateľná téma a svoju ponuku v tomto smere rozširujú aj takí výrobcovia, od ktorých by sme to veľmi nečakali. Tak či onak, Verbatim má vo svojej ponuke počítačové periférie už pekných pár rokov, aj keď väčšmi sa nám spája s optickými médiami.

Optická je však aj notebooková novinka Go NANO. Kompaktná myš napájaná dvojicou AAA akumulátorov sa, ako už je z názvu zrejmé, spolieha na miniatúrny prijímač, ktorý z USB portu nevyčnieva viac než 6 milimetrov. Môže tak ostať neustále zapojený a nehrozí jeho poškodenie pri prenášaní notebooku. Optický senzor s rozlíšením 1000 DPI je už minimom aj pre notebookové myši, hmotnosť 82 gramov pri rozmeroch 95×58×35 mm zasa skôr štandardom.

verbatim_go_nano

Verbatim Go NANO bude k dispozícii v štyroch farbách za cenu len 14,99 EUR s DPH.

K notebookom, smartfónom a tabletom bude vhodným doplnkom mobilný reproduktor. Riešenie od Verbatim je postavené na Bluetooth technológii, ktorá umožnila dosiahnuť širokú kompatibilitu s mobilnými zariadeniami. Streamovať zvuk sa tak doň dá v podstate z každého novšieho telefónu či notebooku, a nahradiť nízky výkon vstavaných reproduktorov.

verbatim_bluetooth_speaker

Samotný reproduktor je valcovitého tvaru s rozmermi 75×80 milimetrov, je vybavený dvojicou 40 mm meničov, ktoré dokážu poskytnúť slušnú hlasitosť aj napriek rozmerom zariadenia. Tak ako dokážu na prvé počutie prekvapiť napríklad malé dokiny od JBL, tak by to mohlo fungovať aj v prípade Verbatim. S cenou 49,90 EUR však predstavuje podstatne lacnejšie riešenie, aj keď samozrejme, celkom inak zamerané. V balení sa nachádza aj všetky nevyhnutná kabeláž, potrebná pre pripojenie reproduktora klasickým linkovým vstupom.

Zdroj: TS Verbatim

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013