Menu

Nová mechanická klávesnica v ponuke CM Storm

  • Napísal(a) 
  • Čítať 2746 krát
  • Tlač
  • E-mail

CM Storm, značka patriaca pod Cooler Master a zameraná výhradne na hráčov sa už dlhšiu dobu sústreďuje aj na progamingové periférie. Najnovším prírastkom do ponuky herných klávesníc je Trigger-Z.

Nasledovník modelu Trigger je definovaný ako prémiová herná klávesnica, o čom napokon svedčí aj jej cena. CM Storm si za nový Trigger-Z nechá zaplatiť 119 EUR s daňou. A za také peniaze sa dá kúpiť všeličo, v tomto prípade dostanete plne programovateľnú klávesnicu s doplnkovými makro klávesmi a podporou až piatich profilov. Vďaka 128 kB vstavanej pamäte nie je potrebné po pripojení k inému počítaču klávesnicu znova konfigurovať.

Multimediálne klávesy môžu suplovať káblové ovládanie na hernom headsete, samozrejmosťou je deaktivácia Windows tlačidla, či oddeliteľná opierka pre zápästia s pogumovaným povrchom. Trigger-Z dokáže rozpoznať stlačenie až 64 kláves súčasne, čo nemusí byť na zahodenie, napríklad pri súčasnej hre povedzme desiatich hráčov na jednom počítači, a nič vám neujde ani keď na klávesnici zaspíte napríklad pri nočnom písaní. Pozlátený USB konektor s opleteným káblom, a plné podsvietenie kláves s piatimi úrovňami intenzity a troma režimami je už povinnou výbavou herného náčinia tejto triedy.

Základom hernej klávesnice sú však spínače, Trigger-Z bude spočiatku dostupná s mechanickými Cherry MX Brown, neskôr v závislosti od regiónu pribudnú aj Cherry MX Red a Blue spínače. U nás by sa mala novinka predstaviť už v priebehu februára.

 

Zdroj: TS Cooler Master

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013